П`ятниця, 26.04.2024, 23:34
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Січень » 16 » Знам’янщина попрощалася із своїм Героєм
09:04
Знам’янщина попрощалася із своїм Героєм
12
15 січня 2017 року Знам’янщина попрощалася із загиблим в зоні АТО старшим матросом, бійцем 501-го батальйону 36-ї бригади морської піхоти Сергієм Трубіним. 

Військовослужбовець загинув 8 січня під час виконання бойового завдання в районі 3-го кілометра на південному заході населеного пункту Верхньошироківське (колишній Жовтень) Новоазовського району Донецької області.
12

Прощання з захисником України відбулося біля будинку культури смт Знам’янка Друга. Провести в останню путь молодого захисника Вітчизни зібралася численна Знам’янська громада. Серед них були рідні загиблого, друзі, однокласники, товариші по зброї, представники влади, мешканці міста та селища.  

Уся Знам’янщина схиляє голову у глибокому сумі за гідним сином нашої землі, для якого любов до України - не просто слова, а вірне служіння Батьківщині»,- сказав у своїй промові міський голова Філіпенко Сергій Іванович.
12

Селищний голова смт Знам’янка Друга Москаленко Сергій Борисович зазначив, що ми повинні зробити все можливе і неможливе, щоб загибель Сергія, наших земляків і тисяч українських героїв не була марною, щоб те, за що вони віддали найцінніше, здійснилося – ми повинні вигнати ворога з нашої землі і побудувати таку країну, про яку мріяв Сергій і тисячі його побратимів.

З прощальними словами виступили: заступник начальника штабу, капітан 1 рангу Дяков Олександр Іванович, голова громадської організації «Знам’янська Спілка ветеранів АТО» Нікітін Микола Миколайович, класний керівник Сергія, вчитель ЗОШ І-ІІІ ступенів № 7 Ніколаєнко Ірина Євгеніївна.
12

Поховали Сергія на кладовищі у смт. Знам’янка Друга.

Довiдка. Сергiй Трубiн народився 20 березня 1987 року.  З 1990 року проживав у селищi Знам'янка Друга, закiнчив ЗШ №7, потiм професiйний лiцей №3 (за спецiальнiстю зварювальник-муляр).
Категорія: Новини смт Знам’янка Друга | Переглядів: 1518 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/3

Кировоград: новости и сайты