Неділя, 28.04.2024, 14:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Червень » 22 » Знам’янщина віддала данину пам’яті ветеранам-визволителям, жертвам та учасникам найкривавішої війни минулого сторіччя
10:45
Знам’янщина віддала данину пам’яті ветеранам-визволителям, жертвам та учасникам найкривавішої війни минулого сторіччя
 
12         22 червня, в день 72-ї річниці від початку Великої Вітчизняної війни Знам’янщина віддала данину пам’яті ветеранам-визволителям, жертвам та учасникам найкривавішої війни минулого сторіччя. Керівництво міста на чолі з першим заступником міського голови В.Джулаєм та секретарем міської ради А.Тесленком, представники трудових колективів підприємств, установ, організацій міста, міських організацій політичних партій та громадських організацій взяли участь у траурних заходах з нагоди Дня скорботи і пам’яті жертв війни.  
 
12Так, у Знам’янці відбулася хода центральною вулицею міста до меморіального кладовища та мітинг-реквієм. Пам’ять наших співвітчизників, які загинули під час Великої Вітчизняної війни та померли від ран в мирний час, учасники жалобного мітингу вшанували хвилиною скорботного мовчання та покладанням квітів. Благочинний Знам'янського округу о.Василь (Мазурок) відслужив на меморіальному кладовищі поминальну панахиду по загиблих у роки війни.
Для нас, Знам’янчан , як і для мільйонів українців, Велика Вітчизняна війна – це не просто слова, а частина історії . Наші діти й батьки воювали з фашистами та гинули, щоб звільнити світ від «коричневої чуми». Велика Вітчизняна війна торкнулася чорним крилом кожної сім’ї, залишила глибоку рану на серці багатьох поколінь людей.  
12    Наше завдання – не забувати нашого минулого. А тому, ми висловлюємо щиру вдячність і повагу фронтовикам, працівникам тилу, які наближали Велику Перемогу своєю героїчною працею.
Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 1017 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты