П`ятниця, 29.03.2024, 17:27
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Жовтень » 15 » Знам’янщина відзначила День Захисника України
08:08
Знам’янщина відзначила День Захисника України
12
З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості Президентом України П.Порошенко був підписаний Указ «Про встановлення в Україні свята - Дня захисника України».

Відповідно до цього Указу в м.Знам’янці відбулася урочиста хода та покладання квітів  до пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу та незалежність України» та до меморіального комплексу "Пам’яті воїнів Афганістану". 
12

В урочистій ході взяли участь: міський голова Крижановський І.Б., керуюча справами міськвиконкому Меренкова Л.І., військовий комісар Знам’янсько-Олександрівського об’єднаного міського військового комісаріату Чижма О.В., голова ГО «Знам’янська Спілка ветеранів АТО» Герич В.І., голова міської Спілки ветеранів війни в Афганістані Фесюн М.С., учасники АТО та учасники бойових дій на території інших держав, громадськість міста.

12
Присутні на заході знам’янчани та гості  міста вшанували світлу пам'ять загиблих Героїв та висловили свою шану хлопцям, які зараз несуть військову службу в ім’я Незалежності України.

Після цього, в міському Палаці культури відбувся святковий концерт "Ми – нащадки козацького роду". Під час урочистої частини міський голова Крижановський І.Б. зазначив, що наша країна та наше місто уперше відзначає День захисника України. Це свято започатковане в нелегкі часи для вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України. Нині, коли на східних теренах України точиться боротьба за незалежність і суверенітет держави, маємо бути гідними спадкоємцями духовних цінностей та продовжувачами багатих традицій і славних справ предків.
12

Під час свята були вручені відзнаки Кіровоградської області "За мужність і відвагу" учасникам бойових дій Строганову Ігорю Сергійовичу та Маханьку Дмитру Сергійовичу, та подяки Знам’янської міської ради.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1031 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.5/6

Кировоград: новости и сайты