Четвер, 25.04.2024, 01:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Червень » 2 » Знам’янщина відзначила День захисту дітей
09:53
Знам’янщина відзначила День захисту дітей
12
Щороку в перший день літа Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. 

Адже саме в дітях – наше продовження, здійснення своїх мрій і сподівань. Усі батьки прагнуть, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Цьогоріч у нашому місті свято для діток розпочалося з урочистої ходи, за участі представників міської влади, найменших жителів нашого міста, батьків, від міського Палацу культури до міського парку відпочинку.

Цього року творчий колектив міського Палацу культури зробив все можливе і навіть більше, щоб малеча була задоволена своїм особистим святом. А розпочалося все з самого ранку, коли на площі МПК зібралася велика кількість дітей у яскравих костюмах, з повітряними кульками, гарним настроєм і з великим бажанням зробити «феєрверк емоцій» на центральній вулиці міста.

Дорослі нашого міста дійсно були приголомшені, адже в місті відбувся велетенський танцювальний флешмоб в якому взяли участь 7 танцювальних колективів: зразковий дитячий танцювальний колектив «Веселка» (керівник Тетяна Часник), танцювальний колектив бального танцю «Грація» (керівник Володимир Кондратюк), колектив бального танцю «Перлина» (керівник Наталія Залєвська), хореографiчний колектив «Екстраверт» (керівники Марина Стукаленко та Катерина Cтепанова), хореографiчний колектив народного танцю «Любава» (керівник Олена Долинська), хореографічний колектив «Сузір’я» (керівник Олена Андрєєва),  хореографічний колектив «Конфетті» (керівник Марина Демків). Діти були неперевершені і це в повній мірі заслуга керівників колективів та батьків, за що хочеться висловити слова вдячності за підтримку і допомогу у проведенні флешмобу

12
Біля Центру дитячої та юнацької творчості на учасників ходи вже чекали батьки, мешканці та гості міста. 

З щирими вітальними словами до юних знам’янчан звернувся міський голова Філіпенко Сергій Іванович.
"Ви – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, влади та громадськості подбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей дітей, забезпечити їй належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.Бажаю щоб ваші дитячі серця відчували тепло та любов, а всі зусилля дорослих єднались заради щасливого майбутнього", зазначив у своєму виступі Сергій Іванович.

12
"Сподіваюсь, що маленькі знам’янчани виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю свого рідного міста! Зичу вам, дорогі хлопчики та дівчатка, міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!", додала у своїй промові заступник начальника відділу освіти Черкас Н.Л.

Вихованці Центру дитячої та юнацької творчості потішили усіх присутніх вокальними та хореографічними виступами. Юні артисти подарували присутнім позитивні емоції, святковий, радісний та літній настрій. 

12
Крім традиційних розваг, таких як аквагрим, дітлахи мали змогу переглянути виставку декоративно-ужиткового мистецтва, взяти участь у різноманітних майстер-класах, конкурсах та відвідати цікаві ігрові локації такі як: Місто майстрів (майстер –клас з виготовлення виробів в стилі казанші та соломи), Майстер-клас ««Аquagrim», Творча майстерня «Picasso», «Майстер-клас «Дитяча зумба».

А далі у міському парку відпочинку відбулася концертно-розважальна програма "Грайлива веселка", за участю танцювальних колективів міського Палацу культури кер.В.Кондратюк, Т.Часник) та вихованців Дитячої музичної школи ім.М.Лисенка (кер.А.Гумененко,Г.Черепанова), майстер-клас "Малюють діти", яку проводив художник асоціації народних умільців та самодіяльних художників "Промінь" , що працює при МПК, В.Соколов, відбувся міський турнір з шахів серед дітей учасників клубу "Біла тура", що діє при міському Палаці культури (кер.М.Ковальчук). Було настільки весело, що навіть дорослі грали і танцювали разом із дітьми. А в кінці свята вся малеча отримала солодке морозиво.

12
Також святковий настрій підтримували спеціалісти служби у справах дітей, а саме розважальною грою «Веселий відбиток», що давало змогу залишити свій кольоровий відбиток абсолютно всім бажаючим

12
Цього ж дня міський голова Філіпенко С.І., перший заступник міського голови Загородня В.Г. помічник-консультант народного депутата України О.Довгого Андрій Іщенко відвідали Знам’янський дитячий будинок-інтернат III-IV профілю де привітали вихованців закладу зі святом та вручили подарунки. В свою чергу вихованці закладу продемонстрували гостям свою майстерність декламування віршів та співу.

На закінчення свята всі бажаючі поласували морозивом від міської Спілки підприємців (гол. С. Кліпацький).

12
Міжнародний день захисту дітей — найтепліше свято, яке тільки може бути. Початок літа, як початок життя, ідеально підходить для того, щоб знову і знову проявити любов до своєї дитини.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 900 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/4

Кировоград: новости и сайты