Субота, 04.05.2024, 20:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Жовтень » 15 » Знам’янська ЗШ №7 відзначила свій 40-річний ювілей
08:24
Знам’янська ЗШ №7 відзначила свій 40-річний ювілей
 
12         На свій 40-річний ювілей, який відбувся 12 жовтня, гостинно запросила Знам’янська ЗШ №7. До неї завітали випускники, учні та педагоги, ветерани педагогічної праці.
Педагогічний та учнівський колективи школи, ветеранів педагогічної праці, випускників привітав від імені міської влади перший заступник міського голови, депутат Кіровоградської обласної ради Джулай Володимир Олександрович. Побажав педагогічним працівникам і надалі примножувати традиції національної освіти, сприяти розквіту молодих педагогічних талантів Знам’янщини.
За багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у справу навчання, виховання підростаючого покоління Почесну грамоту Знам’янської міської ради В.Джулай вручив директорові школи Корж Раїсі Олександрівні, грамоту міської ради – заступнику директора з навчально-виховної роботи Яровій В.І., подяку міської ради – завідуючому господарством Скакуновій С.В.
 
12          Володимир Олександрович передав найщиріші привітання усім присутнім від імені міського голови Крижановського Ігоря Борисовича та народного депутата України Єдіна Олександра Йосиповича. А також вручив Корж Р.О. сертифікат на реконструкцію теплотраси на суму 166 тисяч гривень.
Тривалий час очолював цей навчальний заклад теперішній начальник міського відділу освіти Сиромятніков Володимир Іванович. Тому йому особливо було приємно вітати рідний колектив з ювілеєм.
 
12          Він побажав педагогічним працівникам, щоб школа і надалі була світочем гуманістичного духу – залишалася школою радості для дітей, школою творчості для вчителів та школою спокою для батьків і суспільства. Він вручив Почесні грамоти міського відділу освіти заступнику директора з виховної роботи Поповій Н.О., вчителю математики Бондаренко В.І. за їх творчу сумлінну працю в справі навчання та виховання підростаючого покоління.
Лунали щирі вітання до дня ювілею школи від селищного голови смт. Знам’янка Друга Філіпенка Сергія Івановича, директора фермерського господарства «Мороз АП», депутата Знам’янської міської ради Мороза Анатолія Павловича, випускників школи та інших.
Свято неможливе без музики, танців, піснів. А день народження неможливе без святкового тору. Такий святковий торт із 40-а свічками був і на цьому святі. Свічки на якому задула господиня цього свята, директор навчального закладу Корж Раїса Олександрівна.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 765 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты