Понеділок, 22.07.2024, 14:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 51
Гостей: 51
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Листопад » 14 » Знам’янські правоохоронці встановили особу чоловіка на рахунку якого декілька фактів вчинення крадіжок
13:09
Знам’янські правоохоронці встановили особу чоловіка на рахунку якого декілька фактів вчинення крадіжок
 
12
Раніше судимий місцевий житель проникав до домоволодінь громадян та скоював крадіжки металевих виробів. За скоєне зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

На протязі декількох днів до міського відділу міліції надходили повідомленні про те, що невідома особа з домоволодінь громадян скоює крадіжки металевих виробів.

На вказані повідомлення негайно відреагували правоохоронці та встановили, що до даних крадіжок причетний не працюючий житель одного із сіл району, 1967 року народження, який неодноразово потрапляв в поле зору працівників міліції. 

- Як повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий,- за цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Чоловіку закрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 749 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты