Неділя, 28.04.2024, 20:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Квітень » 7 » Знам'янській міській організації ветеранів України – 25 років
18:17
Знам'янській міській організації ветеранів України – 25 років
 
12         25 років існує у місті міська організація ветеранів України. У численному переліку громадських об'єднань нашого міста, міська організація ветеранів України, посідає особливе місце, адже у своїх лавах поєднує покоління людей, які не тільки винесли весь тягар війни, а й післявоєнної відбудови.. Неоціненним є внесок ветеранів і у розбудову сучасної української держави.
Організація ветеранів - високоповажне та шановане об'єднання: ветеранів війни, праці, військової служби, правоохоронних органів, дітей війни та інших пенсіонерів.
6 квітня 2012 року в залі Будинку дитячої творчості відбулося святкування 25-річчя з дня створення Знам'янської міської організації ветеранів України. Це свято присвячене людям різних поколінь, які займали різні посади, мали різні професії, та всі вони будували місто, творили історію країни та Знам'янщини і сьогодні перебувають на заслуженому відпочинку. Але не звикли ветерани сидіти тихенько вдома, вони постійно працюють на благо своєї країни, на благо свого краю.   
12          За 25 років на рахунку міської ветеранської організації, яку очолює сьогодні Бабійчук Ганна Олексіївна багато добрих справ, список яких повсякчас поповнюється. «Кожного року у міському бюджеті передбачаються кошти на фінансову підтримку ветеранської організацій для здійснення статутної діяльності, надання допомоги учасникам бойових дій, інвалідам війни, вдовам загиблих воїнів, проведення заходів, пов'язаних з пам'ятними подіями Великої Вітчизняної війни.
Окрім представників первинних осередків ветеранських організацій, на свято завітали міський голова І.Крижановський, перший заступник міського голови В.Джулай, голова Кіровоградської обласної організації ветеранів України В.Єфіменко , керівники установ, організацій, підприємств міста, селищний голова С.Філіпенко.
З вітальним словом до всіх присутніх звернулися міський голова І.Крижановський та секретар міської ради А.Тесленко.
Очільники міста відмітили, що ветеранська організація має активну громадську позицію і на її рахунку чимало добрих і благородних справ.
Міський голова щиро привітав усіх присутніх зі святом та пообіцяв підтримувати та допомагати ветеранам, щоб забезпечити їм гідні умови життя.
«Сьогодні я особисто хочу подякувати вам, дорогі ветерани, за те, що ви робите для України, народу, для кожного із нас. Ваша життєва мудрість, трудовий героїзм, безкорисливість, щирість та прагнення допомогти іншим є неоціненним стимулом у розвитку української держави. Бажаю вам міцного здоров’я, бадьорості духу, невичерпної енергії життя та успіхів у справі, яку ви робите для нашої Батьківщини», - І.Крижановський.
 
12          До привітань приєднався і секретар міської ради А.Тесленко . Він наголосив, що 25 років – це знаменна дата, за час якої відбулось багато значимих подій. Ветеранські об’єднання, за словами Андрія Вікторовича, мають велике значення як для українського суспільства, так і держави загалом. Влада постійно в боргу перед ветеранами і робить все можливе , щоб виконати свій обов'язок перед ними ,а тому питання соціального захисту ветеранів війни та праці було і залишається пріоритетним завданням державної влади моральним обов'язком суспільства.
Всі запрошені в своїх виступах вітали присутніх з видатною подією бажали в майбутньому натхнення та витримки в роботі.
 
12          Начальник управління праці та соціального захисту населення О.Молін привітав присутніх із святом, зазначивши у своєму виступі про те, що управління тісно співпрацює з міською організацією ветеранів, та головами первинних ветеранських організацій. На неодноразових спільних зустрічах обговорюються проблеми сьогодення та вирішуються питання конкретних осіб – ветеранів міста. Надаються посильні допомоги у веденні господарства учасників бойових дій та учасників війни, ветеранів праці.
На знак поваги представникам ветеранської організації були вручені подяки та подарунки від міської влади, представників установ, організацій міста та приватних підприємців. Гарний настрій присутнім подарували вихованці Будинку дитячої творчості.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 730 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты