Середа, 01.05.2024, 21:45
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 11 » Знам’янський міський відділ міліції повідомляє громадян про питання інформаційної безпеки
08:37
Знам’янський міський відділ міліції повідомляє громадян про питання інформаційної безпеки
   
12
Згідно з рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, на території держави тимчасово заборонено трансляцію низки російських телеканалів, зокрема таких як «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «НТВ-Мир», «Россия-24», «TVCI», «Россия-1», «НТВ», «ТНТ», «Петербург-5», «Звезда», «РЕН-ТВ», «LifeNews», «RussiaToday» та «РБК-ТВ». 

Правоохоронці перевірятимуть у місцях масового відпочинку та скупчення людей, розважальних закладах факти незаконної трансляції заборонених каналів, зокрема, розповсюдження продукції для перегляду заборонених каналів, або пакетів програм, який містить заборонені телерадіопрограми, а також викриття осіб, які причетні до таких правопорушень.

Нагадуємо, що законодавством України за вчинення подібних правопорушень передбачено кримінальну відповідальність, зокрема статтею 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності) 382 (Невиконання судового рішення), 436 (Пропаганда війни) Кримінального кодексу України та інші.


Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 777 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты