Середа, 03.07.2024, 06:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Липень » 17 » Знам’янський МРВ Управління ДСНС у Кіровоградській області Інформує!
12:56
Знам’янський МРВ Управління ДСНС у Кіровоградській області Інформує!
12
Відпочиваючи біля води, зробіть все можливе, щоб не допустити нещасних випадків!
Триває купальний сезон, для багатьох це привід гарно провести час та оздоровитися, разом з тим, варто замислитися про безпеку на воді. Ця стихія може бути безжальною до тих, хто зневажає правилами. Згідно зі статистикою, з початку року на водоймах Кіровоградщини загинуло 28 людей, з яких 4 – діти.
 
На жаль, ці дані свідчать про самовпевненість тих, хто переконаний, що саме з ними нічого поганого не станеться. Та чи повинно таке ставлення стати нормою життя?
 
Аби запобігти нещасним випадкам, Знам’янський МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області наполегливо нагадує тим, хто вирішив відпочити поряд із водоймами: ви повинні пам’ятати прості правила, які допоможуть запобігти неприємним інцидентам.
 
Зокрема, не запливати за огороджувальні буї, не вибиратися на технічні та попереджувальні знаки. Аби уникнути травматизму, не варто стрибати у воду зі споруд, не пристосованих для цього, і в місцях, де невідомі глибина та стан дна. Нізащо не  організовуйте ігри на воді, пов’язані з пірнанням та захватом тих, хто купається. Не входьте у воду після тривалого перебування на сонці.
 
Однією з головних небезпек, що призводять до трагічних ситуацій є розпивання алкогольних напоїв і купання у нетверезому стані. Як наслідок людина втрачає самоконтроль та потрапляє у пастку власної безвідповідальності.
 
Відпочиваючи разом з дітьми, не залишайте їх без нагляду, а перед походом на берег річки роз’ясніть правила безпеки. Та, врешті, самі не забувайте про обережність та своїм прикладом демонструйте як потрібно поводитися біля води.
 
Дотримання цих,  доволі  нескладних правил є запорукою вдалого відпочинку та приємних спогадів про нього. Зробіть все можливе і неможливе, аби не впустити лихо до дому. Знайте, ваша безпека у ваших руках!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 811 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты