П`ятниця, 19.04.2024, 04:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 5 » Знам’янський МРВ Управління ДСНС у Кіровоградській області Інформує!
10:26
Знам’янський МРВ Управління ДСНС у Кіровоградській області Інформує!
12
У січні поточного року працівниками  Знам’янського МРВ У ДСНС України у Кіровоградській області  проводиться роз’яснювальна робота з любителями зимової риболовлі. Під час рейдів роздаються листівки із застереженнями та правилами поводження на льоду.
Щоб уникнути небажаних наслідків нагадуємо основні вимоги:

Шановні громадяни!

При знаходженні на льоду обов’язково майте при собі  міцну мотузку завдовжки 15-20 метрів з петлею на одному кінці та вантажем - на іншому, два цвяхи або ніж, які допоможуть вибратися на лід, якщо раптом провалитеся. Не  виходьте на лід поодинці і у нічний час. Вирушаючи рибалити, попереджайте рідних куди йдете.

Якщо  ви все-таки  опинилися у крижаній воді, не панікуйте. Розставте широко руки і без різких рухів намагайтеся виповзти на міцний лід у бік, звідки прийшли, та повзіть до берега, відштовхуючись ногами від краю льоду.

Надаючи допомогу людині, яка опинилась у воді, ні в якому разі не підходьте до неї стоячи, потрібно наближатися лежачи на животі, розкинувши в сторони руки та ноги, використовуючи дошки або інші предмети, які є під руками. Наблизившись до потерпілого на відстань, яка дозволить подати мотузку, пояс або багор, витягайте постраждалого на безпечне місце.

Шановні дорослі! Слідкуйте за тим, щоб ваші діти ні в якому разі самі не гралися біля річок або ставків. Будьте пильними! Цінуйте своє життя та життя своїх близьких!

Начальник Знам’янського МРВ 
Управління  ДСНС України 
у Кіровоградській області
В. Ларіонов 

Категорія: Новини Знам’янського МРВ УДС НС України в Кіровоградській області | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты