П`ятниця, 19.04.2024, 21:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 17 » Знам’янський МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області нагадує: відвідуючи масові заходи, будьте максимально обережними!
12:39
Знам’янський МРВ Управління ДСНС України у Кіровоградській області нагадує: відвідуючи масові заходи, будьте максимально обережними!
12
Шановні жителі міста Знам’янки! Нагадуємо, що навіть у мирний час будь-хто може потрапити в ситуацію, пов’язану з масовим заворушенням. Це може статися на стадіоні, площі, під час масових заходів у святкові дні – там, де є скупчення людей.

У такому разі найголовніше, це спробувати вибратися із натовпу разом із людьми, які поводяться спокійно. Не намагайтеся чинити опір стихійному руху натовпу, чіплятися за стіни, дерева, тощо, тримайтеся далі від скляних вітрин, сітчатих огорож, турнікетів, сцени. 

У разі падіння потрібно зігнути руки і ноги, захистити голову руками. Та робити спроби  встати. Якщо з вами дитина, посадіть її на плечі та просувайтеся далі.  

Якщо ви удвох, поверніться обличчям один до одного, створивши зі своїх тіл і рук захисну капсулу для дитини, і просувайтеся далі. Після цього необхідно вибратися в безпечне місце і по можливості сповістити працівників поліції, надати чи отримати першу допомогу.

Також не зайвим буде згадати порядок дій, якщо ви виявили підозрілий предмет: ні в якому разі не чіпайте його; відійдіть якомога далі; попередьте перехожих про можливу небезпеку; негайно повідомте про подію за телефоном 102 або 101; дочекайтеся приїзду спеціалістів та вкажіть точне місцезнаходження предмету.Знайте: як камуфляж для вибухових пристроїв можуть використовуватися сумки, пакети, коробки, іграшки тощо. Ніколи не приймайте від незнайомих людей сумки й згортки. 

Не залишайте свій багаж без нагляду. Пам’ятайте, що практично всі вибухові речовини чутливі до механічних, звукових та термічних впливів. Поводження з ними вимагає максимальної уваги та обережності!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 662 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты