Четвер, 18.04.2024, 08:40
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 24 » Знам’янським залізничникам нове житло
17:44
Знам’янським залізничникам нове житло
12
   20 грудня 2013 року у місті Херсон відбулися урочистості з нагоди вручення ордерів на житло сім’ям залізничників, які стали новоселами у новому 9-поверховому будинку по вул. 49 Гвардійської дивізії, 71. Ордери на житло сім’ям вручали начальник Одеської залізниці Микола Луханін, в.о. міського голови Зоя Бережна та перший заступник голови Херсонської державної обласної адміністрації Єгор Устінов.

   Начальник Одеської залізниці Микола Луханін повідомив, що на виконання житлової програми у наступному році розпочнуться будівельні роботи по селищу Усатове, містах Христинівка, Знам’янка, Роздільна: «Ми сподіваємося на те, що, не зважаючи на складну фінансово-економічну ситуацію на залізниці, в галузі, зможемо й надалі будувати, вводити в експлуатацію сучасні багатоповерхові будинки для сімей наших працівників».

    Вітаючи новоселів перший заступник голови Херсонської державної обласної адміністрації зазначив, що така подія є вагомою не лише для залізничників, а й для столиці Таврійського краю - міста Херсону. Мрія про власну оселю є у багатьох людей і тим приємніше нам бачити, як сьогодні для мешканців цього 109-квартирного будинку ця мрія здійснилася».

   В свою чергу в.о. міського голови Зоя Бережна порадила залізничникам, які ще не підготували документи для отримання ордеру на квартиру, не баритися і якнайскоріше оформляти необхідну документацію.

   Начальник Херсонського будівельно-монтажного експлуатаційного управління Олексій Бриндін щиро подякував міністру інфраструктури Володимиру Козаку, генеральному директору Укрзалізниці та начальнику Одеської залізниці Миколі Луханіну за ініціативу, турботу, усебічну підтримку при будівництві цього будинку та високу оцінку виконаних будівельних робіт.

   У одно-, дво-, трьох-, чотирьохкімнатних квартирах оселилися працівники різних підрозділів залізничного господарства. Серед залізничників, які отримали ордери на житло, працівники станції, дистанції колії, електропостачання, сигналізації та зв'язку, вагонного та локомотивного депо, дирекції залізничних перевезень. Будинок відповідає усім сучасним вимогам: власна тягова підстанція, утеплений фасад, металопластикові вікна, індивідуальна котельна з сучасним обладнанням з високим коефіцієнтом корисної дії для економного газоспоживання.

Довідково:

Будинок по вул. 49 Гвардійської дивізії, 71 збудований коштом Одеської залізниці. Загальна площа будівлі 8 тис. м2 під’єднана до мережі водогону, каналізації, газо- та електропостачання. У будинку 29 однокімнатних, 37 двокімнатних, 35 трьохкімнатних та 8 чотирьохкімнатних квартир. Облаштовано прибудинкову територію із дитячим майданчиком.

У програмах забезпечення житлом можуть брати участь молоді фахівці, які тільки розпочинають трудову діяльність на підприємстві, а також залізничники – пенсіонери, оскільки Укрзалізниця підтримує тісний соціальний діалог з усіма поколіннями залізничників.

Прес-служба Одеської залізниці
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 861 | Додав: Zagor | Рейтинг: 3.0/2

Кировоград: новости и сайты