П`ятниця, 26.04.2024, 22:26
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Жовтень » 19 » Золота першість Знам'янки
13:33
Золота першість Знам'янки
 
12         Міський голова І. Крижановський та секретар міської ради А. Тесленко привітали молодих переможців із зайнятими почесними чемпіонськими місцями у змаганні з панкреону. 
Молоді спортсмени міста взяли участь у змаганні, що відбулось 15 жовтня. Їхні старання увінчались, ні чим іншим, як отриманням 13 золотих, 9 срібних та 2 бронзових медалей.
О. Слуцький – керівник секції, В. Ільїн, А. Григорян – абсолютні чемпіони, Д. Костев,
О. Пшеничний, М. Гребенюк, Д. Савкунов, Б. Шматковський, А. Московченко – це і є наша чемпіонська команда, наші переможці.    
12          Великі досягнення молодих людей, які прославляють м. Знам’янку, говорить про те, що в нашому місті все таки є обдарована та цілеспрямована молодь.
На базі лінійного відділу станції Знам’янка УМВС України Одеської залізниці створено спеціально облаштований спортивний зал, де мають змогу займатися всі охочі, зокрема, ще у 2008 році відкрита секція панкреону.   
12           Начальник ЛВ УМВС А. Данилов, безумовно, робить велику справу, надаючи можливість, тренуватись дітям, таким чином підтримувати активну молодь, що згодом стане нашою гідною заміною. Змагання, що відбулись не останні, спортсмени налаштовані на першість у Всеукраїнському чемпіонаті, що відбудеться наприкінці місяця.
 Міський голова І. Крижановський та секретар міської ради А. Тесленко під час розмови  з тренером
А. Слуцьким обговорили питання   умов тренування та плани на майбутнє. Молоду спортивну команду порадувала увага зі сторони міської влади. Вони і в подальшому будуть покладати надії на підтримку міського голови І. Крижановського, секретаря міської ради А. Тесленка та начальника ЛВМ А. Данилова.
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 936 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты