Середа, 24.04.2024, 00:54
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2017 » Жовтень » 4 » Золота пора життя
10:37
Золота пора життя
12
День людей похилого віку відзначають 1 жовтня можливо саме тому, що їхня пора життя асоціюється з величавою золотокосою осінню. 

Тож ніякі погодні примхи не стали на заваді ветеранам поспілкуватися на міському святі, яке відбулося недільного дня у міському парку відпочинку. І незважаючи на різке і суттєве похолодання, серед гостей панував гарний настрій і тепла обстановка. 

Зігрівали душі ветеранів мелодії минулих років у виконанні духового оркестру міського Палацу культури під керівництвом Володимира Ярмиша. Навіювали приємні спогади, і ніби скинувши з пліч по кілька десятків років, кружляли ветерани у вальсі. І не тільки. 

Дехто зважився і на польку, і на запальну «циганочку» під час танцювального конкурсу, який оцінювало професійне журі у складі трьох хореографів МПК. А нагородою найкращим танцюристам – Валентині Озеряній, Лідії Яровій та Ліліані Палій стала піврічна передплата на міську газету «Знам’янські вісті» - тепер вони матимуть інформацію про життя міста, що так важливо на заслуженому відпочинку. Нагадуємо – передплата триває, тож долучайтеся до нашої когорти передплатників.

12
Подарунки цього дня отримали й інші щасливчики, котрі взяли участь у святковій лотереї. Як запевнив один із них, отриманий сувенір буде гарною згадкою про це свято.

Веселого настрою додала всім присутнім конкурсна розважальна програма, організована працівниками МПК, а особливо «Караоке», під час якої учасники виконали різнопланові пісні. Але  перемога дісталася найсильнішій співачці – Марії Басараб, котра отримала в нагороду теплу ковдру, двом іншим фіналісткам дісталися електроприлади. Пісню «на біс» «Одна калина» від переможниці конкурсу підходили й усі присутні. І дійсно, здавалося, що зібралася на святі велика родина – ветеранська.

12
Щиру подяку присутнім за внесок у розвиток на різних етапах розбудови Знам’янки висловила перший заступник міського голови Валентина Загородня та привітала з Днем людей похилого віку, Днем музики та Днем учителя, побажала міцного здоров’я на довгі роки.

- Як добре, що продовжується започатковане ветеранською організацією загальноміське свято людей поважного віку, яке об’єднує і надихає, - говорить голова міської організації ветеранів України Ганна Бабійчук і звертається з побажанням до міської влади проводити такі заходи частіше, щоб вони могли поспілкуватися, послухати музику і просто відволіктися від буденних справ.

12
- Хай Бог дає вам здоров’я міцного, щастя людського, хай шанують вас діти й онуки, а трудові колективи, в яких ви працювали все життя, не забувають про вас. А сьогодні – радіймо щасливій ветеранській осені…

Саме цієї пори, багатої гарним урожаєм винограду, влаштував на святі ярмарок-розпродаж керівник клубу виноградарів Анатолій Голдінов разом із активістами-ветеранами Іваном Суковачем та Людмилою Гончаренко. 

- Клуб «Сонячна ягода» - це ще один напрямок дозвілля пенсіонерів нашого міста, котрі звикли працювати і не можуть сидіти без діла, це для них – як знахідка, - розповідає Анатолій Голдінов. – Чисельність клубу зростає, і ми завжди раді новим шанувальникам винограду.

12
Рідко хто з учасників свята не зупинявся біля виставки – погляди притягували великі різнокольорові кетяги винограду. «Такий зростає лиш у справжніх умільців» – вихваляли смак ягоди ті знам’янчани, котрі поласували виноградом.

…Уже надвечірньої пори лунали в парку пісні у виконанні гурту «PUMA» Будинку культури смт Знам’янки Другої (кер. С.Азаров) – свято тривало.

Вікторія МІРКЕВИЧ
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 773 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/2

Кировоград: новости и сайты