Неділя, 19.05.2024, 08:51
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 27 » «Золоті барви осені» НВК
14:43
«Золоті барви осені» НВК
 
12 На знак того, що слід за літом
Місяць осені настав
НВК запросило друзів
На осінній шкільний бал!

З нагоди прощання з останніми осінніми днями, адміністрацію, вчителів, учнів 9-11 класів та гостей НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2-ліцей» було запрошено у королівство Осені, а саме на конкурсно-розважальну програму «Золоті барви осені». Де головними героями були: молодість, краса, елегантність, вишуканість і звичайно наші учасники – Джепкін Володимир та Шаповалова Тетяна (9-Б); Белієнко Максим (11-Б) та Іваненко Євгенія (10-В); Кравченко Віталій та Охріменко Тетяна (10-В); Корячко Богдан та Шуліка Валерія (10-А); Безай Антон та Смолякова Яна (10-Б); Котік Віктор та Соколова Поліна (11-Б).
І за звичаєм будь-якого балу, високошанованому та справедливому журі - поціновувачам розуму, краси, винахідливості та таланту, необхідно було обрати Короля та Королеву.
А це, дійсно, нелегке завдання із найгарніших, найрозумніших, найелегантніших хлопців та дівчат НВК ( у нас інші і не навчаються), обрати тих, хто буде гідним носити титул «Король та Королева осені – 2012»
 
12          Претендентам на це звання довелося продемонструвати свою ерудицію, кмітливість, граціозність, вишуканість, елегантність, силу свого таланту і звичайно почуття гумору.
Та все ж таки усі учасники впоралися із завданнями різних конкурсів, особливо незабутнім залишаться враження від конкурсів «Ось такі веселі ми - господарі восени», де кожна пара презентувала овочі та «Наш романтичний танок». Тепер НВК може спокійнісінько брати участь в телевізійному шоу «Танцюють всі».
Швидко плине час. Його не зупинити. Усе минає. Але залишаться спогади. І найяскравішими спогадами від нашої конкурсно-розважальної програми стало оголошення результатів, за якими було визначено переможців, а саме Короля та Королеви осені 2012року. Ними стали Котік Віктор і Соколова Поліна, учні 11-Б класу. Всі інші учасники отримали перемогу в різних номінаціях, були нагороджені грамотами та призами.
 
12          Вітаємо наших конкурсантів з перемогою! Пам’ятайте, що кожен з вас найкращий!
Окремі слова вдячності висловлюємо адміністрації НВК, членам журі, класним керівникам та батькам за вихованих, талановитих і просто гарних дітей!

Педагог-організатор навчально-виховного комплексу
«Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.
№ 2 - ліцей» Неводнича Інна Сергіївна

Категорія: Новини освіти | Переглядів: 753 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты