Неділя, 19.05.2024, 06:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Листопад » 27 » Зоозахисна діяльність ЗГОЗТ «За права тварин» в місті Знам’янка
16:47
Зоозахисна діяльність ЗГОЗТ «За права тварин» в місті Знам’янка
 
12         Знам’янська громадська організація захисту тварин «За права тварин» (ЗГОЗТ «За права тварин») це неприбуткова громадська організація створена з метою об’єднати людей, небайдужих до проблем тварин заради надання їм допомоги та вжиття заходів щодо недопущення жорстокого поводження з тваринами.
ЗГОЗТ «За права тварин» є членом Асоціації зоозахисних організацій України.
Одним з основних напрямків діяльності організації є стерилізація безпритульних
тварин, використовуючи загальновизнаний європейський метод ОСВ (відлов, стерилізація вакцинація, ідентифікація та повернення в попередню середу існування здорових тварин, як вимушений крок, який допоможе не допустити загибель майбутнього приплоду та розмноження безпритульних тварин, крім того зменшити їх агресію, викликану, так званими, собачими свадьбами ) відкриття пункту тимчасової перетримки безпритульних тварин за допомогою органів місцевої влади, проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності стерилізації домашніх тварин (собак і кішок) і т.д..
Члени даної організації впевнені, що змінити думку на краще стосовно гуманного відношення до тварин підростаючого покоління можливо шляхом запровадження курсів екологічної етики та гуманного ставлення до тварин у дошкільних навчальних
закладах, у системі загальної середньої, професійно-технічної освіти, а також інформування населення щодо гуманного ставлення до тварин (догляд, лікування, стерилізація, вакцинація і т.д.) через засоби масової інформації , методом розповсюдження листівок, проведення конкурсів, акцій і т.д. з метою постійного привернення уваги населення до даної проблеми.
Члени організації співпрацюють з місцевими автотранспортними підприємствами, які дозволяють безкоштовно розміщувати в автобусах міського та сільського напрямку рекламну інформацію стосовно захисту, догляду, стерилізації, вакцинації домашніх та безпритульних тваринами та інше.
Ми звернулися до 10-ти найбільш розповсюджених видань обласного значення з проханням публікації матеріалів щодо захисту тварин.
Особливістю нашої організації є недопущення передачі не племінних тварин жіночої статі, а також племінних, господарі яких не знайшлися без їх стерилізації. Цуценята та кошенята жіночої статі, після досягнення полової зрілості 6-8 місяців будуть
стерилізовані і лише потім передані дбайливим господарям.

План реалізації:

1) Об’єднати зусилля людей не байдужих до проблем тварин.
2) Відкриття пункту тимчасової перетримки безпритульних тварин завданнями якого є післяопераційний догляд за стерилізованими тваринами, надання допомоги безпритульним травмованим, хворим, не адаптованим до вулиці тваринам, а також безпритульним малюкам-тваринам.
2) Здійснення масової стерилізації безпритульних тварин ( в першу чергу жіночої статі).
3) Сприяння в пошуку дбайливих та відповідальних господарів для безпритульних
собак і кішок.
5) Підвищення рівня етичного та гуманного відношення до тварин у підростаючого
покоління шляхом введення в закладах середньої освіти лекцій гуманного відношення до тварин.
6) Підвищення рівня етичного та гуманного відношення до тварин у дорослого населення шляхом постійного інформування через засоби масової інформації, розповсюдження листівок, буклетів про догляд за домашніми тваринами, про вакцинацію, стерилізацію, ідентифікацію (татуювання або чипування ), про сприяння притягненню осіб за жорстоке поводження з тваринами.
7) Створення сайту нашої організації.
8) Розроблення спільно із міською владою правил, що будуть регулювати життя
тварин в м. Знамянка.
9) Відвідування семінарів та конференції, які буде проводити Асоціація зоозахисних організацій України по удосконаленню шляхів зоозахисної діяльності та своєчасному реагуванні на порушення прав тварин.
10) Пошук спонсорів для потреб пункту тимчасової перетримки тварин, для проведення конкурсів в школах, для виготовлення рекламної продукції.



Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 814 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты