Четвер, 25.04.2024, 15:13
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Лютий » 14 » Зовнішнє незалежне оцінювання - 2011
19:24
Зовнішнє незалежне оцінювання - 2011
12     Триває реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року та продовжує роботу консультаційний пункт, який розташовано на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 за адресою: в. Дзержинського,2 кабінет інформатики № 13, т.3-13-36 та працює у середу, п'ятницю з 1400 до 1700 та в суботу з 900 до 1200
   Реєстрація бажаючих взяти участь в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року завершиться 28 лютого 2011 року о 24-00 годині (за штемпелем поштового відділення). 
   Зовнішнє оцінювання у 2011 р., в основному, проходитиме за технологічною схемою і методикою, що були успішно апробовані в попередні роки, і підтвердили свою ефективність.
   Однак, у зовнішньому оцінюванні в 2011 році запроваджуються деякі новації. Ними є: 
1. Удосконалення процедури реєстрації бажаючих взяти участь в зовнішньому оцінюванні.
   Якщо у попередні роки майбутні абітурієнти для реєстрації змушені були відвідати пункт реєстрації та інколи стояти там у чергах, то у 2011 р. кожен бажаючий зможе зареєструватися не звертаючись до пункту реєстрації. Для цього йому потрібно завантажити із сайтів регіональних центрів спеціальну програму реєстрації, розроблену спеціалістами Центру, та з її допомогою сформувати пакет документів, який відправити поштою до регіонального центру. Подібну операцію він може здійснити безліч разів. Якщо ж абітурієнт не може чи не хоче реєструватися самостійно, то у нього зберігається можливість заповнити документи в пунктах реєстрації, що будуть працювати в місті, де майбутні учасники ЗНО-2011 року можуть отримати допомогу в створенні заяв-реєстраційних карток.
   Пункт розташовано на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 за адресою: в. Дзержинського,2 кабінет інформатики № 13, т.3-13-36 та працює у середу, п'ятницю з 1400 до 1700 та в суботу з 900 до 1200

   Реєстрація бажаючих взяти участь в зовнішньому незалежному оцінюванні 2011 року вже розпочалася з 1 січня та завершиться 28 лютого 2011 року о 24-00 годині (за штемпелем поштового відділення). 
  Для здійснення реєстрації необхідно підготувати наступні документи та матеріали:
1) копію паспортного документа або свідоцтва про народження (для осіб, які народилися після 1 вересня 1994 року та не отримали паспорт);
2) копію документа про повну загальну середню освіту. Якщо такого документа ще не має, але людина здобуде повну загальну середню освіту в 2011 році, то необхідно надати довідку з навчального закладу за формою, розробленою Українським центром оцінювання якості освіти;
3) висновок закладу охорони здоров'я про необхідність створення особливих (специфічних) умов проходження зовнішнього незалежного оцінювання (у разі потреби надають особи, які мають захворювання, що можуть бути перешкодою для участі в тестуваннях);
4) дві фотокартки розміром 3х4 см;
5) переклади документів державною мовою, завірені нотаріально (для осіб, які подають документи, оформлені іноземною мовою).
  На копіях документів, що надаються для реєстрації, написати "Із оригіналом згідно" та поставити підпис.
  Заяву-реєстраційну картку та інші вищеперераховані документи слід надіслати не пізніше 28 лютого на адресу Одеського регіонального центру оцінювання якості освіти, бажано надсилати їх цінним листом з описом вкладення за адресою: 65114, м. Одеса, а/с 185.
  Підтвердженням факту реєстрації для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні є Сертифікат, який буде надіслано учаснику рекомендованим листом. 
  У разі втрати або пошкодження Сертифіката абітурієнт повинен особисто звернутися до відповідального регіонального центру з письмовою заявою про виготовлення дубліката Сертифіката. Абітурієнт зобов'язаний пред'явити документ, що засвідчує особу, на підставі якого відбувається реєстрація, надати фотокартку розміром 3х4см та зіпсований Сертифікат (у разі його пошкодження ).
  Виготовлення дубліката Сертифіката здійснюється за кошти фізичної особи, яка його замовляє
  Якщо протягом трьох тижнів із моменту відправлення реєстраційних документів людина не отримала підтвердження про реєстрацію або лист з відмовою в реєстрації, необхідно звернутися до ОРЦОЯО за телефонами інформаційної підтримки: (048)784-69-95, 784-86-36, (0482)32-35-09.
  У разі отримання повідомлення про відмову в реєстрації для участі в зовнішньому оцінюванні, необхідно усунути причини, що стали підставою для прийняття такого рішення, та ще раз надіслати до ОРЦОЯО необхідні для реєстрації документи.
  Якщо виникла потреба змінити перелік предметів, із яких необхідно складати тести, внести зміни до персональних даних, треба пройти реєстрацію повторно, надіславши до регіонального центру реєстраційні документи та раніше отриманий Сертифікат.
   Зміни до реєстраційних даних можна вносити лише до 20 березня (дата подання визначається за поштовим штемпелем). Звичайно, рекомендовано не відкладати реєстрацію на останні дні. З метою уникнення додаткових проблем як для Вас, так і працівників регіональних центрів.
  Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників загальноосвітніх навчальних закладів, які вирішили стати студентами вищих навчальних закладів освіти, відбудеться із 2 до 24 червня. 
  До 5 липня 2011 р. учасники зовнішнього оцінювання отримають свої результати. 
   У 2011 році зовнішнє незалежне оцінювання проводитиметься з дванадцяти предметів:
1. українська мова та література (обов'язково);
2. математика;
3. історія України;
4. фізика;
5. хімія;
6. біологія;
7. географія;
8. іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська).
Уперше у 2011 р. абітурієнти отримають можливість скласти тест із
9. російської мови.
  Загальна кількість предметів, вибраних для складання тестів, не повинна перевищувати п'яти. Абітурієнтам буде надано можливість скласти тест лише з однієї іноземної мови.
   Майбутні абітурієнти можуть використовувати для вступу до вищих навчальних закладів сертифікати ЗНО минулих років.
2. Внесені зміни до специфікації тестів із окремих предметів.
Так, у тестах із історії України, біології, географії уперше будуть використовуватися завдання, що передбачають коротку відповідь множинного вибору. Ця форма завдань, розміщена на сайтах регіональних центрів. Такі ж завдання будуть запропоновані абітурієнтам і під час пробного тестування.
Збільшено до 150 хв. час на виконання тесту з історії України та географії.
Також у тестах із іноземних мов зменшено кількість завдань із 51 до 46.
   У тестах із деяких предметів проведено перерозподіл тестових завдань за змістовими лініями. 
Детальна інформація про структуру тестів розміщена на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
   У зв'язку із змінами в специфікаціях тестів Український центр оцінювання якості освіти наголошує на недоцільності використання для підготовки до зовнішнього оцінювання різних посібників, що заполонили книжкові ринки та інші торгівельні заклади. Вони не враховують змін у специфікаціях тестів. Український центр оцінювання якості освіти не рекомендував до друку жодне із таких видань.
Найкращим джерелом для підготовки до зовнішнього оцінювання є шкільний підручник. Переліки таких підручників із кожного предмета розміщені на сайті Українського центру оцінювання якості освіти
Бажаємо успіхів!








Категорія: Новини освіти | Переглядів: 1099 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты