Вівторок, 23.04.2024, 09:41
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2011 » Листопад » 16 » Зробимо разом місто чистим та квітучим!
11:32
Зробимо разом місто чистим та квітучим!
   
12          15 листопада 2011 року під керівництвом секретаря міської ради Андрія Тесленка, заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Андрія Заруцького працівниками апарату Знам'янської міської ради було організовано та проведено суботник по впорядкуванню прилеглої території, а саме зупинки по вул. Жовтневій.      
12          Працівники апарату управління вiдповiдально поставилися до виконання запланованого заходу, органiзували роботу з прибирання та вивезення накопиченого побутового смiття, листя на вулицях, дорозі, тротуарах на закрiпленій території.     
12           Практика проведення такого заходу показала, що це необхiдно не тiльки для полiпшення санiтарного стану мiста, але i як засiб виховної роботи серед населення. Необхiдно вiдроджувати забуту традицiю двадцяти – тридцятирiчної давнини, коли людям було цiкаво впорядкувати свiй двiр, посадити дерева, познайомитися, поспiлкуватися.    
12          Такий захід, по наведенню чистоти в нашому місті, проведено вже не один. Відкладаючи свої особисті справи, працівники апарату не саджають квіти, не створюють нові квітники – вигрібають купи сміття, бруду, всього того, що повинно бути не на території міста, а на полігоні ТПВ. Прибирання проводиться за громадянами, які всіма своїми діями, своїм небажанням жити за законами державними, місцевими та і просто звичайними – людськими, ставлять під загрозу наше життя та здоров’я, безжалісно псують місце нашого існування. 
Тому велике прохання до всіх мешканців міста:" Зробимо разом місто чистим та квітучим!"

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 797 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты