Субота, 20.04.2024, 05:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Листопад » 22 » Зупинка для транспорту - відпочинок для людей
17:57
Зупинка для транспорту - відпочинок для людей

 
 На сьогодні в нашому місті, як і інших містах нашої країни, ще залишається немало актуальних і не вирішених питань. Одним із таких, до цього часу, було встановлення автобусної зупинки у південній частині міста по вул.Робочій. Адже транспорт регулярно курсує, а елементарно вкритися від негоди не було де. Цим маршрутом користується чимало знам’янчан, більшість із них звідси їздять на роботу. 

Враховуючи багаточисельні звернення громадян та депутата Знам’янської міської ради Олега Савелійовича Антоненка щодо необхідності встановлення автобусної зупинки, міська влада доручила головному спеціалістом відділу архітектури та містобудування управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства О.Мостовому разом з депутатом Знам'янської міської ради Антоненком О. здійснити робочий виїзд на кінцеву зупинку автобусу по маршруту "Готель-Південний" та здійснити необхідні заміри, відповідно до яких було підготовлено та прийнято рішення на черговому засіданні виконавчого комітету про надання дозволу на встановлення автобусної зупинки по вул. 6 Робоча (біля житлового будинку №19).
 
12
«Знаю, що у вас багато людей щодня добирається на роботу. Тож робочий день тепер буде розпочинатися, нехай з мінімальним, але комфортом. Спільно з вами ми вирішили питання встановлення зупинки. Переконаний, що отак разом, дружною командою, зможемо вирішити і решту питань, які сьогодні турбують мешканців даного мікрорайону міста», - звернувся до своїх виборців Олег Антоненко. 
12

«Дуже добре, що влада міста потурбувалася про те, щоб хоч трохи полегшити людям життя. Тепер старші люди, нездорові можуть присісти і так очікувати автобус. Коли йтиме дощ, пектиме сонце – накриття захистить від них »,- відзначають вдячні мешканці та додають, що важливо, щоб люди берегли і не допустили їх знищення.

 
Категорія: Відеоновини | Переглядів: 908 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.3/3

Кировоград: новости и сайты