Неділя, 05.05.2024, 10:10
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 23 » Зустріч єпископа Олександрійського і Світловодського Боголєпа з мешканцями міста Знам’янки
09:46
Зустріч єпископа Олександрійського і Світловодського Боголєпа з мешканцями міста Знам’янки
  
12
 У день Святого Миколая відбулася традиційна зустріч єпископа Олександрійського і Світловодського Боголєпа з мешканцями міста Знам’янки та Знам’янського району, у якій взяли участь міський голова І.Крижановський, голова Знам'янської районної державної адміністрації Ю.Григораш, духовенство Знам’янського благочиння.

Його Преосвященством були висвітлені актуальні проблеми сучасності та методи їх подолання на принципах духовного і морального виховання. Були обговорені питання відносин Церкви і Держави, а також Церкви і суспільства.
   
12
 
Слід зазначити, що Владика Боголєп звернув чималу увагу на критерії оцінки інформації, яку люди черпають з багаточисельних джерел сьогодення і на той вплив, який вона має на свідомість індивідуума з відсутнім релігійним досвідом, питання духовного життя сучасної людини.

Також його Преосвященство ніколи не залишає осторонь питання стосовно виховання підростаючого покоління, молоді. Адже у душах і серцях молоді сьогодення формується наше майбутнє і те, яким воно буде: чи залишиться честь, гідність, відданість обов’язку і патріотизм, повага до старшого покоління, моральні принципи; чи існуватиме, взагалі, поняття шлюбу і створення повноцінної сім’ї, і, нарешті, чи буде місце живій вірі?
  
12
Правлячий Архієрей з радістю відповів на численні запитання присутніх.

Наприкінці зустрічі обговорили питання проведення подібних зустрічей і в подальшому. Адже таке спілкування сприятиме більш глибокій обізнаності громадян з різносторонніми аспектами духовності, збагаченню їх внутрішнього світу.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 945 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/4

Кировоград: новости и сайты