Понеділок, 06.05.2024, 12:00
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Вересень » 26 » Зустріч керівництва міста з активом чорнобильських громадських організацій
15:53
Зустріч керівництва міста з активом чорнобильських громадських організацій
12      Вдруге в цьому місяці збирається актив чорнобильських громадських організацій, щоб поспілкуватися з керівництвом міста, вирішити питання, які найбільше турбують ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.
На порядок денний сьогоднішньої зустрічі міського голови І.Крижановського з активом міської громадської організації «Союз-Чорнобиль» та міської організації ветеранів та інвалідів Чорнобиля «Квітень-86» було винесено питання стану медичного обслуговування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та забезпечення житлом цієї категорії громадян. Зокрема йшлося про безоплатне забезпечення даної категорію населення вкрай необхідними ліками через аптечну мережу, а також належним санаторно-курортним лікуванням. Під час зустрічі обговорювалися питання соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, проблемні питання діяльності громадської організації, надання фінансової підтримки організації з міського бюджету у 2014 році, участі представника міської громадської організації «Союз-Чорнобиль» в щорічному фестивалі чорнобильської пісні.
За наслідками зустрічі дані доручення управлінню соціального захисту населення та юридичному відділу міськвиконкому підготувати та надати інформацію керівництву громадської організації «Союз-Чорнобиль» щодо забезпечення путівками чорнобильців та змінами у черговості квартирного обліку цієї категорії громадян.
У зустрічі взяли участь: керуюча справами міськвиконкому Н.Тесленко, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю В.Загородня, начальник управління соціального захисту населення А.Волошина, головний спеціаліст управління О.Комайгородська, начальник юридичного відділу міськвиконкому Ю.Данільченко, лікар-терапевт центральної районної лікарні Г.Пугач, голова громадської організації М.Бровко, заступник голови міської організації ветеранів та інвалідів Чорнобиля «Квітень-86» О.Завєрзаєв, члени активу громадських організацій.




Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 937 | Додав: Zagor | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты