П`ятниця, 03.05.2024, 13:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Липень » 27 » Зустріч міського голови І.Б. Крижановського з мешканцями будинків 20 та 33 по вул. Жовтневій.
11:11
Зустріч міського голови І.Б. Крижановського з мешканцями будинків 20 та 33 по вул. Жовтневій.
                                  
12   Відбулася зустріч міського голови І.Б. Крижановського з мешканцями будинків 20 та 33 по вул.. Жовтневій.

У зустрічі взяли участь в.о. заступника начальника Знам’янського міського відділу міліції УМВС України в Кіровоградській області з громадської безпеки Клименко О.В., начальник сектору дільничних інспекторів Денисенко О.В., дільничний інспектор Бурлака І.А., начальник управління містобудування архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Л.О., голова квартального комітету № 10 Ткаченко А.М.

Під час зустрічі обговорювалися різноманітні питання.

Зокрема на початку зустрічі обговорили питання вжиття додаткових заходів щодо охорони громадського порядку на вулицях та інших громадських місцях, роботи дільничних інспекторів міліції.
                                   
12   
Спілкуючись із мешканцями, Клименко О.В. наголосив на необхідності налагодження тісних взаємовідносин між громадськістю та працівниками міліції. Висловив переконання, що лише довіра населення сприятиме підвищенню ефективності роботи правоохоронців.

Усі звернення та побажання в.о. заступника начальника міського відділу міліції Клименко О.В взяв на особистий контроль.

Не оминули увагою і соціальні ініціативи президента України В.Ф.Януковича. Під час зустрічі Ігор Борисович детально зупинився на роз'ясненні суті та пріоритетів реформи системи соціальної підтримки, метою якої є підвищення, охоплення незаможних верств населення при раціональному використанні бюджетних коштів.

Міський голова розповів про соціальні ініціативи Президента України - чотири стратегічних напрямки соціальних реформ , плани ремонту, реконструкції та благоустрою об’єктів інфраструктури у місті, поділився планами на майбутнє та відповів на запитання.

З усіх питань, що виникли в ході спілкування, були дані відповідні доручення посадовим особам, виконання яких буде знаходитися під особистим контролем міського голови І.Крижановського.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 795 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты