Вівторок, 16.04.2024, 21:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Січень » 15 » Зустріч міського голови Сергія Івановича Філіпенка з ативом міської спілки ветеранів війни в Афганістані
12:15
Зустріч міського голови Сергія Івановича Філіпенка з ативом міської спілки ветеранів війни в Афганістані
12
Відбулася зустріч міського голови Сергія Івановича Філіпенка з ативом міської спілки ветеранів війни в Афганістані (М.Фесюном, В.Колебіденкок, А.Мазуром) На початку зустрічі міський голова сказав, що члени міської Спілки займають активну громадську позицію у житті міста та подякував за підтримку, розуміння та конструктивну співпрацю. 

Сергій Іванович звернувся до ветеранів-афганців з проханням частіше зустрічатися з молоддю міста та доносити до них правдиві свідчення про війну в Афганістані, вчити їх цінувати мир на землі. 

Міський голова акцентував увагу присутніх на патріотичному вихованні молодого покоління, на участі членів афганської організації у виховних годинах, зустрічах зі шкільною молоддю, а також з громадськістю міста. Адже воїни-афганці пройшли випробування війною, знають ціну мирного життя, мають незламність силу духу та твердість характеру, цінують справжню дружбу та надійність. І саме такі люди мають слугувати прикладом для сучасної молоді, відмітив Сергій Іванович. 

У ході спілкування було обговорено ряд питань, які турбують воїнів-інтернаціоналістів. Міський голова повідомив, що депутатами міської ради вже прийнято бюджет на 2016 рік. Також зазначив, що цьогорічний бюджет, зважаючи на нововведення Бюджетного та Податкового кодексу, складний, з обмеженим фінансуванням. Але міською програмою соціального захисту передбачено кошти на матеріальну допомогу для сімей загиблих воїнів афганців. 

В тому числі, учасники зібрання обговорили план заходів по відзначенню у місті Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Голова Знам’янської міської спілки ветеранів війни в Афганістані Фесюн М.С повідомив, що на зборах міської організації воїнів-афганців було вирішено з цієї нагоди провести в загальноосвітніх закладах міста зустрічі та уроки «Мужності». 

Крім того, Микола Степанович зазначив, що в рамках відзначення Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав ветерани-афганці спільно з міської владою планують взяти участь у міських заходах з нагоди цієї дати, відвідають своїх побратимів вдома, які за станом здоров’я не мають змоги взяти участь у заходах, здійснять об’їзд могил, загиблих товаришів.

На завершення зустрічі міський голова запевнив, що міська влада і надалі підтримуватиме ветеранські організації, родини воїнів-афганців та висловив надію на подальшу співпрацю.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 828 | Додав: Admin | Рейтинг: 2.5/6

Кировоград: новости и сайты