Субота, 27.04.2024, 03:55
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Лютий » 10 » Зустріч міського голови з єпископом Олександрійським і Світловодським Боголєпом
16:37
Зустріч міського голови з єпископом Олександрійським і Світловодським Боголєпом
12
  Міський голова Ігор Борисович Крижановський, благочинний Знам’янського округу о. Василь (Мазурок) зустрілися із єпископом Олександрійським і Світловодським Боголєпом. 
    На початку зустрічі Ігор Борисович розповів про заходи, які будуть проведені міськвиконкомом з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 25-ої річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан. Запросив єпископа взяти участь у заходах.
    Учасники зустрічі обговорили питання духовного життя сучасної людини. Міський голова зазначив, що міська влада не залишається осторонь проблем життя релігійних громад. Міськвиконком сприяє релігійним організаціям у здійсненні заходів з підготовки та відзначення релігійних свят. Запрошення на засідання комісій керівників релігійних громад, проведення з ними співбесід, участь у богослужіннях – все це сприяє знаходженню взаєморозуміння міської влади з релігійними організаціями у питаннях забезпечення дотримання законодавства про свободу совісті та релігійні організації на території міста.
    В ході зустрічі єпископом Олександрійським і Світловодським Боголєпом було порушено ряд важливих питань, які стосуються розвитку громад Української Православної церкви у місті. Запропонував міському голові низку проектів, які мають сприяти духовному становленню знам’янчан. Серед яких, можливість проведення у Знам’янці лекторію, присвяченого питанням духовного життя сучасної людини.
    І.Крижановський запевнив духовенство в активному сприянні реалізації цих задумів. 
    Також у ході зустрічі обговорювалися питання діяльності релігійних організацій на території міста, співпраці з міськвиконкомом, проблем законодавчого забезпечення державно-церковних відносин. І, звичайно, одним із головних питань – це питання будівництва кафедрального собору у місті.  
    Зустріч пройшла у теплій діловій атмосфері.


Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 763 | Додав: Zagor | Рейтинг: 1.0/2

Кировоград: новости и сайты