Вівторок, 16.04.2024, 22:58
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Лютий » 3 » Зустріч народного депутата України О.Єдіна з педагогами та медиками міста
20:47
Зустріч народного депутата України О.Єдіна з педагогами та медиками міста
 
12         3 лютого 2012 року в приміщенні середньої загальноосвітньої школи №3 відбулася зустріч народного депутата України О.Єдіна, міського голови І.Крижановського, першого заступника міського голови В.Джулая,секретаря міської ради А.Тесленка, начальника міського відділу освіти В.Сиромятнікова з педагогічними колективами шкіл та дошкільних навчальних закладів міста.
Між освітянами та народним депутатом зав’язалась жвава та цікава розмова. О.Єдін охарактеризував стан освітянської галузі в Україні, розповів про виконані роботи у 2011 році у закладах освіти міста. Приємно було почути діячам освіти й про те, що планується підвищення заробітної плати вчителям.
  Вчителі та Олександр Йосипович обговорили щоденні стратегічні проблеми, які стосуються як загальноосвітніх шкіл, так і української освіти загалом.   
12          Освітяни порушували перед народним депутатом питання забезпечення оснащення кабінетів хімії та фізики, придбання комп’ютерів, меблів для дошкільних навчальних закладів, забезпечення підручниками школярів, дефіцит яких заважає повноцінному навчальному процесу. За словами депутата, ця проблема є досить актуальною і потребує удосконалення самої системи закупівлі підручників.  Поділився народний депутат України й планами на майбутнє. Зокрема, він зазначив, що планується відкриття філіалу МАН в таких містах, як Знам'янка та Світловодськ. Саме це буде допомагати талановитим дітям сповна розкривати їх здібності.
Зустріч народного депутата України О.Єдіна з педагогічними колективами міста була досить продуктивною та цікавою. Олександр Йосипович висловив свою підтримку усім педагогам та наголосив на тому, що готовий допомогти у вирішенні щоденних потреб та покращенні матеріально-технічної бази закладів освіти міста.
 
12          У цей же день народний депутат України Єдін О.Й. провів зустріч із трудовим колективом центральної районної лікарні, під час якої охарактеризував соціально-економічну ситуацію в державі, медичній галузі. Народний депутат відповів на запитання медичних працівників, які стосувалися створення госпітальних округів, цін на ліки, придбання санітарного транспорту для лікарні. Олександр Йосипович пообіцяв сприяти у вирішенні питань, які порушувалися під час зустрічі працівники лікарні.
У зустрічі взяли участь керівництво міськвиконкому та Знам’янської райдержадміністрації.

Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 809 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты