Неділя, 05.05.2024, 01:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Травень » 21 » Зустріч з профспілками
08:19
Зустріч з профспілками
  
12
Відбулася зустріч міського голови Крижановського І.Б. за участю секретаря міської ради Адамович Н.А. та начальника міськфінуправління Іваськів Т.А. з представниками профспілкових комітетів освіти та представниками закладів освіти. Голова профспілки Гребенюк Л.І. порушила питання щодо прийнятих Урядом Постанов №88,89 від 25.03.2014р. та проектів законів, які погіршують умови оплати праці педагогічним працівникам.

Міський голова Крижановський І.Б. роз’яснив, що прийняті Урядом рішення пов’язані з напруженою економічною та політичною ситуацією в країні та приймались в умовах обмеженого фінансового ресурсу.
Начальник фінансового управління Іваськів Т.А. надала інформацію щодо ситуації по міському бюджету. Було зазначено, що фінансовий ресурс міста на 2014р. по загальному фонду є вкрай обмежений. Враховуючи, що на захищені статті видатків спрямовано 92,5% усіх закріплених доходів (без врахування вилучення до Державного бюджету), але при цьому коштів на заробітну плату не вистачає близько 3 млн.грн., з них - працівникам освіти 1,8 млн.

За пропозицією профспілок міський голова доручив заступнику начальника відділу освіти підготувати лист до профільного міністерства з пропозиціями щодо збільшення розрахункового фінансового нормативу на галузь урахуванням реальних потреб на позашкільну освіту.

Секретар міської ради Адамович Н.А. ознайомилась з перспективами змін участині збільшення повноважень органів місцевого самоврядування, враховуючи збільшення фінансової незалежності та висловила надію на покращення ситуації в подальшому.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 807 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/1

Кировоград: новости и сайты