П`ятниця, 03.05.2024, 00:02
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Жовтень » 23 » Зустріч з талановитою землячкою
08:22
Зустріч з талановитою землячкою
   
12На базі навчально-виховного комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - ліцей» відбулося спільне засідання міських методичних об’єднань учителів української мови та літератури і світової літератури.

На запрошення заступника директора НВК з навчально-виховної роботи Сорокіної Ганни Дмитрівни й голови шкільного методичного об’єднання вчителів української мови і літератури Архангельської Люсі Сергіївни в засіданні взяла участь Ольга Олександрівна Гузь, учитель-словесник, відмінник освіти України, учитель-методист загальноосвітньої школи № 26 міста Кіровограда, яку зі Знам’янкою пов’язують дитячі та шкільні роки, а також – період становлення як педагога.
Тепер вона автор 15-ти методичних посібників і співавтор хрестоматій зі світової літератури. Ольга Олександрівна відома не тільки в області, а й за її межами як творчо працюючий педагог. 
    
12 
Шанована гостя виступила перед учительською та учнівською аудиторією з лекцією «Ліна Костенко в контексті світової літератури», презентуючи свої дослідження творчості відомої української поетеси, а потім провела майстер-клас – відкритий урок із української літератури в 5-му класі за оповіданням Оксани Сенатович «Малий віз».
   
12
Під час обговорення уроку вчителі ділилися думками з приводу методики проведення сучасного уроку літератури. Ольга Олександрівна презентувала власний досвід, методичні наробки і відеоматеріали із застосуванням інтернет - ресурсів, зокрема використання компаративного та герменевтичного аналізу літературного твору в школі. 

Наприкінці засідання зі словами подяки на адресу Ольги Олександрівни Гузь виступила методист міського відділу освіти Наталія Анатоліївна Полєжай.
Чекаємо на нові зустрічі з талановитими педагогами Кіровоградщини!
Категорія: Новини освіти | Переглядів: 845 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты