Середа, 08.05.2024, 22:39
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Березень » 3 » Звернення депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання
14:47
Звернення депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання
      
12
02 березня 2014 року, відповідно до розпорядження міського голови «Про скликання позачергової п’ятдесят п’ятої сесії міської ради шостого скликання», біля міського Палацу культури відбулося позачергове пленарне засідання позачергової п’ятдесят п’ятої сесії Знам’янської міської ради.
На 55 сесії міської ради було розглянуто рішення загальноміських зборів громадян, які відбулися перед пленарним засіданням, та прийнято рішення міської ради «Про звернення до в. о. Президента України Турчинова О.В., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградської обласної ради».

ЗВЕРНЕННЯ
депутатів Знам’янської міської ради шостого скликання
до в.о. Президента України Турчинова Олександра Валентиновича, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Кіровоградської облдержадміністрації та Кіровоградської обласної ради

Ми, депутати Знам’янської міської ради шостого скликання, глибоко стурбовані подіями, що відбуваються в ці дні у нашій країні.
Всі українці отримали історичний шанс побудувати нову процвітаючу демократичну державу на основі європейських цінностей.
Але, події, що розгортаються сьогодні ставлять під загрозу наше майбутнє та майбутнє наших дітей.
Під сумнів поставлено головні чинники нашої держави – цілісність та незалежність України.

Ми заявляємо:

1. Знам’янчани проти війни.
2. Знам’янчани за розбудову українцями цивілізованої демократичної держави на основі загальнолюдських та європейських цінностей.
3. Знам’янчани проти будь-якої військової агресії або будь-якого силового втручання у внутрішні справи України збоку керівництва Росії.
4. Знам’янчани готові відстоювати цілісність і незалежність нашої держави.
5. Висловлюємо нашу підтримку Збройним Силам України.

Ми закликаємо всіх мешканців:

зберігати спокій і впевненість у мирному, дипломатичному врегулюванні складної ситуації, не піддаватися емоціям та бути готовими у визначеному законодавством України порядку відстоювати цілісність та незалежність нашої держави.
Ми звертаємось:
до керівництва нашої держави з проханням звернутись до міжнародної спільноти за підтримкою у вирішенні питання цілісності України.
Ми просимо:
зберегти всіма, визначеними законодавством України засобами, цілісність і незалежність нашої держави. Забезпечити мир і спокій у домівках українців і знам’янчан та безупинно здійснювати рух у напрямку побудови цивілізованої, демократичної і заможної України.


Схвалено на позачерговій п’ятдесят п’ятій сесії Знам’янської міської ради Кіровоградської області шостого скликання 02.03.2014 року
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 834 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.8/4

Кировоград: новости и сайты