Вівторок, 23.04.2024, 14:50
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Лютий » 20 » Звернення міського голови з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні
08:02
Звернення міського голови з нагоди вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні
 
12
Шановні знам’янчани!

Ми з вами вшановуємо пам’ять героїв різних історичних подій: Голодомор 1932-33рр, Битва під Крутами, Бабин Яр. Тепер ми стали очевидцями ще однієї масової трагедії нашої країни.

Сьогодні ми зібралися тут, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття.

Кожен із Героїв Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, незалежну,  чесну Україну.

Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.

Я закликаю вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали своє життя за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли як зорі. 

Бійці Небесної сотні, стали для кожного прикладом мужності, патріотизму та свободи духу. Це були найдостойніші сини українського народу і сьогодні кожен із нас повинен зробити все можливе, щоби їх смерті не були марними.

Саме тут, сьогодні, скажемо «Люди, бережіть серця свої, щоб не стали каменем! Розбудуйте в душах Божий храм, щоб не повторити великий гріх!»
Слава Україні!  Героям Слава!

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 952 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты