П`ятниця, 26.04.2024, 22:11
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Червень » 9 » Звернення виборця до реєстру виборців через Інтернет
10:36
Звернення виборця до реєстру виборців через Інтернет
 
12
Державний реєстр виборців працює не тільки під час виборів, а постійно. Щоденно оновлюються його відомості, вносяться зміни до персональних даних виборців, вдосконалюються технології, створюється нове програмне забезпечення.

Однією з основних засад ведення реєстру є його постійність. На основі поданих в установленому порядку документів працівники відділу ведення Державного реєстру вносять зміни до персональних даних виборців, змінюють виборчу адресу, вносять нові записи про виборців, знищують кратні записи.

На жаль, висока активність громадян спостерігається виключно під час виборчого процесу.

Нагадаю, що кожен виборець має право звернутися до органу ведення Державного реєстру щодо неправомірного включення (не включення) до реєстру себе чи інших осіб,  виправлення недостовірних відомостей реєстру щодо себе чи інших осіб. Також, виборець має право отримувати інформацію про своє включення (не включення), отримувати на безоплатній основі вичерпну інформацію про свої персональні дані, внесені до реєстру, змінювати на час проведення виборів місце свого голосування.

Від недавна Державний реєстр виборців став на крок ближче до виборців. Кожен, хто має доступ до мережі Інтернет, може відвідати «особистий кабінет виборця». Цей програмний ресурс функціонує на офіційному веб-сайті «Державний реєстр виборців» (www.drv.gov.ua) з метою отримання виборцем інформації про включення його до реєстру в будь-який час, та в будь-якому місці. Для того, щоб отримати дану інформацію, необхідно зареєструватися на вказаному ресурсі і через деякий час на вашу електронну адресу надійде відповідь. 

На даний час через «особистий кабінет виборця» можна отримати лише інформацію стосовно включення чи не включення до Державного реєстру виборців. В разі не включення необхідно безпосередньо звернутись до органу ведення реєстру за своїм місцем реєстрації. З метою уникнення бюрократичних процедур при зверненні виборців Центральною виборчою комісією розглядається можливість організації звернення виборців до відділів ведення Реєстру щодо включення, зміни своїх даних та здійснення публічного контролю через Інтернет. Такі звернення повинні засвідчуватись електронним цифровим підписом.

Отже, шановні виборці, незалежно від виборчих процесів, Державний реєстр виборців працює для вас завжди. Для того, щоб Ви беззаперечно потрапили до списків виборців та змогли реалізувати своє конституційне право – право вибору.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 779 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.3/6

Кировоград: новости и сайты