П`ятниця, 29.03.2024, 16:01
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2013 » Грудень » 3 » Зверни увагу напроблемуВІЛ/СНІДу в Україні!
15:03
Зверни увагу напроблемуВІЛ/СНІДу в Україні!
12В рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів протидії насильству», до Всесвітнього дня боротьби із СНІДом, спеціалістом І категорії ЦСССДМ Білокамінською О. М., на базі Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 було проведено флешмоб під гаслом «Увага – проблема ВІЛ/СНІДу в Україні!».

У флешмобі взяли участь учні 9-Б класу (класний керівник Білокамінська Т. І.) - волонтери спеціалізованого формування «Школа волонтерів» та всі небайдужі з числа учнівської молоді 8-11 класів ЗОШ № 3, приблизно 50 учасників.Метоюфлешмобу була профілактика ВІЛ-інфекції/СНІДу, формування толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих і хворих на СНІДта подолання байдужості до проблеми ВІЛ/СНІДу.

Учні сформували серце та тримали у руках плакати з зображеннями червоної стрічки – символу ВІЛ/СНІДу, які час від часу повертали, зображуючи «живе серце». Дійство відбувалося на фоні легендарної пісні«Showmastgoon», написаної солістом групи Queen, хворим на СНІД.Після закінчення флешмобу глядачам розповсюджувалися буклети, листівки та книжечки профілактичної тематики.

Кажуть: «СНІД- саме найгірше, що сталося у ХХ столітті після Гітлера». Скільки людських життів забрала ця соціально-небезпечна хвороба? Скільки людей, з цим страшним діагнозом –«СНІД», було дискриміновано і приречено на самотність , до кінця життя?

СНІД – одна з найскладніших проблем людства. У глобальному масштабі ВІЛ/СНІД посідає четверте місце серед причин смертності.Серед країн Східної Європи найбільше уражені Україна та Росія, які за темпами розвитку епідемії лідирують у цьому регіоні. В Україні щодня зазнають інфікування 50-52 особи, помирає – 6-8 осіб.

Зверніть увагу на проблему ВІЛ/СНІДу і Україні!
.
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 761 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты