Неділя, 28.04.2024, 00:17
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2012 » Березень » 14 » Звернуто особливу увагу на регіональну та місцеву складові соціально-економічних реформ
12:49
Звернуто особливу увагу на регіональну та місцеву складові соціально-економічних реформ
 
12  14 березня 2012 року міський голова Ігор Борисович Крижановський провів нараду з відповідальними за здійснення координації щодо проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення міста з розпочатих в країні соціально-економічних реформ, начальників управлінь та відділів міськвиконкому, спікерів, які беруть участь в інформаційно-роз’яснювальній роботі серед населення міста щодо суті та пріоритетів розпочатих у країні соціально-економічних реформ. Міський голова наголосив на важливості соціально-економічних реформ, започаткованих Президентом України Віктором Януковичем на 2010-2014 роки „Заможне суспільство – конкурентно-спроможна економіка, ефективна держава”. Було звернуто особливу увагу на регіональну та місцеву складові реформ, зокрема реалізацію програми "Центральний регіон - 2015".
Керуюча справами міськвиконкому Наталія Олександрівна Тесленко проінформувала присутніх про стан інформаційно-роз'яснювальної роботи з даного питання, акцентувала увагу на висвітленні всіх заходів на веб-сайті міської ради. Повідомила, що міськвиконкомом заплановано проведення сходів громадян, зустрічей з населенням, нарад голів квартальних та будинкових комітетів, де спікери проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо суті та пріоритетів розпочатих в країні соціально-економічних реформ. Передбачається проведення відповідної роботи у трудових колективах підприємств, установ, організацій міста через систему правової освіти. Звернуто увагу на проведенні цієї роботи через міську газету «Знам’янські вісті».


Категорія: Експрес інформація | Переглядів: 677 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты