Вівторок, 30.04.2024, 21:12
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Січень » 31 » Звіт начальника Знам’янської міліції про проведену роботу за 2013 рік
11:45
Звіт начальника Знам’янської міліції про проведену роботу за 2013 рік
 
12
На минулому тижні начальник міліції Сергій Вікторович Рудь, виступив перед населенням, довів про стан правопорядку в місті та районі, результати роботи за минулий рік.

За 2013 рік до Журналу єдиного обліку внесено 7308 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події в порівнянні з минулим роком 6408. Із загальної кількості повідомлень, до Єдиного реєстру досудових розслідувань зареєстровано 2483 кримінальні правопорушення, по 4825 повідомленням було прийнято рішення згідно Закону України «Про звернення громадян». 
Сергій Вікторович зазначив, що в минулому році скоєно:

- 4 умисні вбивства, які розкриті;

- 15 нанесення тяжких тілесних ушкоджень всі розкриті;

- 8 розбійних нападів - розкриті;
- 57 грабежів, розкриті 20;

- 15 незаконних заволодінь транспортними засобами, розкрито 9;

-151 шахрайство, розкрито 62;

- 715 крадіжки, розкрито 142.

Також, очільник Знам’янської міліції зазначив, що у громадських місцях було зареєстровано 142 злочини, в тому числі на вулицях площах та скверах – 119, неповнолітніми було скоєно 16 злочинів, за яким відкриті кримінальні провадження.

Протягом звітного періоду в м. Знам’янка та Знам’янському районі, було скоєно 89 злочинів особами в стані алкогольного сп’яніння, 

Сергій Вікторович доповів, що територію м. Знам’янка та району обслуговує по 8 дільничних інспекторів міліції, про час та місце прийому їх можна дізнатися на сайті міської ради, Знам’янської районної державної адміністрації, в приміщенні сільських рад, міськвідділі.

В 2013 році нарешті було вирішено питання щодо діяльності опорних пунктів міліції на території міста – в приміщенні гуртожитку СПТУ №12 та на території КП «Ринокторгсервіс», на що постійно звертали увагу жителі міста. Але на даний час функціонування даних опорних пунктів міліції униможливлюється через відсутність елементарних санітарних умов перебування в них працівників міліції, а відповідно і виконання ними своїх службових завдань.

Сергій Вікторович зазначив: «Вважаю, що боротьба зі злочинністю, зміцнення правопорядку, залежить від спільних дій міліції і населення, наша спільна робота призведе до зниження рівня злочинності в місті і районі». Наприкінці доповіді присутні мали змогу задати запитання та отримати на них відповіді. 

Категорія: Новини Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області | Переглядів: 1053 | Додав: Admin | Рейтинг: 1.0/4

Кировоград: новости и сайты