Понеділок, 22.07.2024, 15:06
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 31
Гостей: 31
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Квітень » 15 » Звітно-виборча Конференція Знам’янської міської Спілки підприємців
09:52
Звітно-виборча Конференція Знам’янської міської Спілки підприємців
12
      Відбулася звітно-виборча Конференція Знам’янської міської Спілки підприємців. 

На початку засідання міський голова вручив голові міської Спілки підприємців Сергію Вікторовичу Кліпацькому Почесну грамоту Знам’янської міської ради за сумлінне ставлення до виконання громадських обов’язків, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток міста, активну громадянську позицію.

Розглянуто всього 11 питань. Затверджено Статут міської Спілки, де передбачено нову назву: Громадська організація «Знам’янська міська Спілка підприємців», внесено зміни щодо проведення Конференції один раз на п’ять років на відміну від минулого - один раз у три роки.  Додатково створений вищий орган – актив Спілки, у складі 22 осіб. До нього  входять члени ради, члени ревізійної комісії, голови первинних осередків, активісти Спілки. Згідно Статуту міської Спілки засідання активу Спілки будуть проводити за необхідністю, або один раз у два роки. Проте засідання Спілки підприємців будуть проводити один раз у два місяці, а за необхідності у останню середу кожного наступного місяця.

Голова ГО ЗМСП Кліпацький Сергій Вікторович виступив із звітною доповіддю про роботу ради Знам’янської міської Спілки підприємців за звітний період з 15.04.2011 року по 09.04.2014 року. Аналіз роботи ради за три роки показав, що за даний період було проведено 30 засідань, на яких було розглянуто та обговорено більше, ніж 130 питань, по яким приймалися позитивні рішення. В середньому на кожному засіданні виступали понад 9 осіб з 15 присутніх. За власним бажанням до Спілки підприємців прийнято 24 підприємці міста. Було наголошено про те, що неодноразово на засіданнях Спілки приймали участь міський голова, начальник відділу культури і туризму, начальник і спеціалісти податкової інспекції, керуючі та спеціалісти банківських установ, земельних ресурсів, інспектора Знам’янської пожежної служби. Депутати, які є членами ради постійно інформували раду про розглянуті питання на засіданнях міськвиконкому та сесіях міської ради. Члени Спілки завжди приймають активну участь на нарадах, які проводить Громадська рада міськвиконкому, у нарадах Торгово-промислової Палати, зустрічах з підприємцями на нарадах Кіровоградського обласного відділення Українського Союзу промисловців і підприємців (УСПП), членом якої стала наша Спілка підприємців з 5 червня 2013 року. Сергій Вікторович  повідомив і про те, що члени Спілки постійно займаються благодійною діяльністю та приймають участь в організації та проведенні місцевих свят, а саме: до Дня Перемоги, до Міжнародного Дня захисту дітей, до Дня людей похилого віку та інші.

Кліпацький Сергій Вікторович наголосив на тому, що основним завданням Спілки було і є захист прав та інтересів усіх підприємців міста. А також пообіцяв, і надалі не залишатися осторонь до подій, які стосуються життя у місті.

В обговоренні доповіді приймали участь Білан В.М., Савельєв І.М., Олійник В.В., які запропонували визнати роботу Спілки задовільною. За Регламентом одноголосно прийнято і затверджено головою Спілки на новий термін Кліпацького Сергія Вікторовича, його заступниками: Олійника В.В., Савельєва І.М. та Білана В.М., секретарем: Усаченко І.А. Члени ради складають 13 осіб. Головою ревізійної комісії обрано Слюсаря О.В., його заступниками: Аністратенко О.В. та Романа В.М.. Затверджено  вісім первинних осередків на чолі з головами та їх заступниками.

На нараду були запрошені: міський голова Крижановський Ігор Борисович, керуюча справами міськвиконкому Меренкова Лілія Іванівна, секретар міської ради Адамович Надія Анатоліївна, заступник начальника Знам’янської ОДПІ Невінчана Ірина Славівна, начальник відділу інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю міськвиконкому Загородня Валентина Григорівна.

До усіх присутніх звернулася секретар міської ради Адамович Н.А. з найкращими побажаннями і надією на подальшу співпрацю міської Спілки підприємців з міськвиконкомом. Із словами подяки за роботу Спілки та допомогу, сподіваючись на взаєморозуміння у майбутньому виступив міський голова Крижановський І.Б..

Підсумовуючи виступи керівників міськвиконкому, голова міської Спілки підприємців Кліпацький Сергій Вікторович запропонував вирішувати питання стосовно проведення свят та заходів у місті на сесіях міської ради з додатковою підтримкою і допомогою від підприємців.

На завершення голова Спілки ще раз особисто подякував громаді, первинним осередкам,  підприємцям, міському голові, всім установам та організаціям, всім тим, хто приклав своїх зусиль для забезпечення злагодженої, конструктивної та ефективної роботи Знам’янської міської Спілки підприємців.

Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 1031 | Додав: Zagor | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты