Четвер, 25.04.2024, 14:25
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2015 » Березень » 30 » Звітує міський голова
11:57
Звітує міський голова
 
12
Відповідно до розпорядження міського голови від 10 березня 2015 року №9 «Про звіт міського голови про роботу виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2014 рік», в приміщеннях загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів №№1,3,4, Міського Палацу культури та Будинку культури смт. Знам’янка Друга, а також в Центрі дитячої та юнацької творчості, протягом 16-23 березня поточного року, відбулися зустрічі міського голови Крижановського Ігоря Борисовича зі знам’янчанами. 

Звертаючись до присутніх, Ігор Борисович відмітив: «Минув ще один рік діяльності виконавчого комітету міської ради 6-го скликання. Відповідно до ст.42  Закону України    «Про місцеве самоврядування в Україні» я, міський голова, звітую про діяльність виконавчих органів за минулий рік. 2014 рік був непростим, це був час суттєвих змін для українців та знам’янчан, але, незважаючи на важку економічну ситуацію в Україні, нам вдалось виконати основні завдання у соціально-економічній, промисловій сфері, у галузі житлово-комунального господарства, торгівлі, освіті та культурі. Отже, досягнутий результат – це наш із вами спільний результат, і я щиро вдячний вам за розуміння та ефективну співпрацю».
 
12
Говорячи про здобутки міської влади, міський голова відзначив, що протягом 2014 року зроблено не все, але чимало питань, що піднімалися громадянами, вирішено. Зупинився детально на результатах роботи структурних підрозділів апарату управління Знам’янської міської ради, які реалізують повноваження в галузі економіки та культури, освіти та соціального захисту, житлово-комунального господарства, бюджетно-фінансової діяльності тощо. 

Ігор Борисович також ознайомив учасників зустрічей з інформацією, що була отримана під час виїзного прийому голови ОДА 18.03.2015 року, який проводився в місті Знам’янці, а саме: повідомлення голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Анатолія Івановича Кузьменка про те, що у 2015 році заплановано завершення робіт по будівництву об’їзної дороги в обхід міста Знам’янка. Під час спілкування з головою ОДА піднімалося також питання добудови школи по вулиці Луначарського в місті Знам’янка. Міським головою Ігорем Борисовичем Крижановським з даного питання було зазначено, що добудова школи є важливим кроком до забезпечення якісного рівня освіти для дітей нашого міста і дасть можливість припинити навчання в ЗШ №2 та ЗШ №3 у дві зміни, як це є зараз. 
На звітах перед громадою, під час обговорення питання доцільності добудови загальноосвітньої школи №5 по вулиці Луначарського в місті Знам’янка, відмічено одностайну підтримку громадою необхідності завершення робіт на даному об’єкті.
 
12
Наприкінці зустрічей, Ігор Борисович звернувся зі словами вдячності до  мешканців міста, підтримка та допомога яких стає вагомою у вирішенні багатьох питань, а небайдужість до розвитку міста Знам’янка змінює його на краще.
За результатами зустрічей, буде розроблено заходи по розгляду критичних зауважень та пропозицій, висловлених під час їх проведення, та надані для розгляду структурним підрозділам апарату управління Знам’янської міської ради.

20 березня 2015 року звіт міського голови про роботу виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2014 рік було заслухано та взято до відома депутатами міської ради під час пленарного засідання. Під час обговорення питання доцільності добудови школи по вулиці Луначарського в місті Знам’янка, депутатами підтримано необхідність добудови  приміщення загальноосвітньої школи №5 по вулиці Луначарського в місті Знам’янка. Текст звіту міського голови про роботу виконавчих органів Знам’янської міської ради за 2014 рік буде надруковано в газеті Знам’янської міської ради «Знам’янські вісті» та оприлюднено на офіційному веб-сайті Знам’янської міської ради.


 
Категорія: Новини міської ради | Переглядів: 926 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.4/5

Кировоград: новости и сайты