Випуск промислової продукції в Кіровоградській області у 2017р. порівняно з 2016р. збільшився на 4,2%, найбільше – у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції – на 31,1%, гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 29,9%, харчових продуктів та напоїв – на 11,9%. Серед основних видів діяльності підприємств харчової промисловості випуск продукції збільшився у виробництві молочних продуктів на 28,8%, олії та тваринних жирів – на 15,3%, напоїв – на 12,2%, інших харчових продуктів – на 6,5%. Водночас зменшились обсяги виробництва продуктів борошномельно-круп’яної промисловості на 20%, м’яса та м’ясних продуктів – на 10%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 6,3%. | |
Категорія: ГУ статистики у Кіровоградській області інформує | Додав: Admin (30.01.2018) | |
Переглядів: 431 |