Випуск промислової продукції в Кіровоградській області у січні–жовтні п.р. збільшився на 7% порівняно з відповідним періодом 2016р., найбільше у виробництві гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – на 36%, хімічних речовин і хімічної продукції – на 32%, харчових продуктів та напоїв – на 17%. Серед основних видів діяльності підприємств харчової промисловості випуск продукції збільшився у виробництві молочних продуктів на 25%, олії та тваринних жирів – на 21%, напоїв – на 12%, інших харчових продуктів – на 11%. Водночас зменшились обсяги виробництва продуктів борошномельно-круп’яної промисловості на 21%, м’яса та м’ясних продуктів – на 10%, хліба, хлібобулочних і борошняних виробів – на 7%. | |
Категорія: ГУ статистики у Кіровоградській області інформує | Додав: Admin (04.12.2017) | |
Переглядів: 513 |