П`ятниця, 29.03.2024, 03:09
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Жовтень » 5 » На Знам'янщині організовано зустріч засуджених з захисниками Вітчизни
08:12
На Знам'янщині організовано зустріч засуджених з захисниками Вітчизни
12
04.10.2016 року приміщенні Знам’янського районного відділу  кримінально-виконавчої інспекції організовано зустріч засуджених з добровільно мобілізованим аеромобільно-десантної штурмової бригади третього добровольчого батальйону Сергієм Бондаренком та військовим Кіровоградської бригади №57 Юрієм Руденко, які є ветеранами АТО.

Тематика даної зустрічі «Патріотизм та любов до своєї Батьківщини» та проведена з нагоди святкування Дня українського козацтва, яке відбудеться 14 жовтня.

Юрій Руденко вказав, що любов до своєї Батьківщини повинна бути у кожному серці,  але на жаль,  у кругообігу повсякденного життя ми іноді  не замислюємся над цим.  

Любов до Батьківщини — це, перш за все, любов до місця, де ти народився, виріс; місце  з яким пов'язані зворушливі та яскраві, а можливо й сумні емоції, і де б людина не була, рідним та священним буде тільки це місце, в яке завжди буде бажання повертатися, повертатись до своєї малої Батьківщини, кожен до своєї, а вони  зливаються в цілу країну, до якої кожен її громадянин відчуває піднесені почуття — патріотизм, гордість, захоплення.

В свою чергу Сергій Бондаренко зазначив, що  коли  біда чорним крилом накрила рідну землю, кожен став патріотом Вітчизни, й багато молодих юнаків та дорослих чоловіків готові були віддати своє життя за матінку Україну.      

Спогади про події, які пережили наші герої в зоні АТО прекрасне тому підтвердження, коли совість і борг перед своїми рідними та близькими  піднімають народ на відчайдушні подвиги. 

Зі слів ветеранів АТО, під час проходження бойових дій, всі воїни зливаються в одну потужну силу опору, а кожен патрон дорожче останнього шматка хліба. А честь  Батьківщини дорожче за власне життя. 

Розповідь запрошених героїв з захопленням слухали не лише засуджені, а  й працівники кримінально-виконавчої інспекції.

Кожен зробив для себе висновки, але залишився при своїй думці, оголошувати яку було недоцільно, адже у кожного своя правда. 

Марина Марула, 
начальник Знам’янського РВ КВІ 
 
Категорія: Новини Знам’янського міськрайонного відділу пробації | Переглядів: 859 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты