П`ятниця, 29.03.2024, 11:42
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Грудень » 8 » На Знам’янщині правознавці дбають про обізнаність засуджених у сфері захисту своїх прав
16:48
На Знам’янщині правознавці дбають про обізнаність засуджених у сфері захисту своїх прав
12
Днями в приміщенні Знам’янського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції, засудженим, до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, які перебувають на обліку в КВІ,   начальником РВ  КВІ Мариною Марулою  спільно з заступником начальника «Знам’янського бюро правової допомоги»  Русланом Большаковим проведено лекцію-бесіду на тему: «Захисти свої права безкоштовно»

Даний захід  організовано з нагоди всеукраїнського тижня права, та направлений на підвищення рівня правової обізнаності громадян, а також, що є актуальним в наш час, розкриття питання щодо надання безкоштовної правової допомоги у випадку порушення прав людини та громадянина.

Руслан Большаков, звернув увагу присутніх на те, що Знам’янське бюро правової допомоги розташоване за адресою: Кіровоградська область,                       м. Знам’янка, вул. Луначарського, 9.
12

Також, наголошено на інформації щодо підстав для затримання без ухвали суду за діючим КПК України, прав та дій осіб при затриманні правоохоронними органами, прав на захист  при затриманні особи за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, прав і обов’язків слідчого при затриманні в порядку ст. 208 КПК України.

У разі виникнення проблем у даній сфері, кожен може звернутися до працівників Знам’янського бюро правової допомоги, які з кожним індивідуально проведуть бесіду, визначивши коло питань, які необхідно вирішити та безкоштовно зроблять все можливе та неможливе аби допомогти. 


Марина Марула,
начальник Знам’янського РВ КВІ
Категорія: Новини Знам’янського міськрайонного відділу пробації | Переглядів: 953 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты