П`ятниця, 26.04.2024, 19:59
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2014 » Вересень » 23 » Начальник Знам’янського міжрайонного відділу КВІ Микола Гудима взяв участь у короткострокових зборах начальників відділів КВІ в мБіла Церква
13:41
Начальник Знам’янського міжрайонного відділу КВІ Микола Гудима взяв участь у короткострокових зборах начальників відділів КВІ в мБіла Церква
12
Згідно з окремим дорученням Голови ДПтС України Палагнюка В.М. у період з 15 по 19 вересня 2014 року на базі Білоцерківського училища професійної підготовки персоналу проведено короткострокове навчання начальників міжрайонних відділів кримінально-виконавчої інспекції територіальних органів ДПтС України. Кіровоградщину на даних зборах представляв начальник Знам’янського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Гудима Микола.

Головною метою навчальних зборів було надання їх учасникам за короткий період найбільш актуальної інформації, необхідної для виконання покладених на них завдань, ознайомлення з новаціями у сфері нормативно-правового забезпечення діяльності, практики взаємодії з органами державної влади та недержавним сектором. 

На запрошення ДПтС України з керівниками кримінально-виконавчої інспекції зустрілися заступник керівника проекту «Реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні» Євген Загудаєв, старший фахівець з програмної діяльності Міжнародного благодійного фонду «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні» Антон Басенко, заступник виконавчого директора Всеукраїнської благодійної організації "Конвіктус Україна" Ярослав Бляхарський, які розповіли учасникам зборів про багаторічну практику взаємодії з кримінально-виконавчою інспекцією та її актуальні аспекти у світлі майбутньої пробації. 
12

Практичну інформацію щодо психологічних аспектів діяльності працівників кримінально-виконавчої інспекції надав начальник циклу психолого-педагогічних дисциплін Сергій Замула. 

Не менш важливим завданням зборів було надання відповідей на запитання та консультацій з боку працівників служб апарату ДПтС України. 

Крім того, працівниками управління кримінально-виконавчої інспекції апарату ДПтС України було обговорено основні результати діяльності кримінально-виконавчої інспекції ДПтС України за попередній період та та визначено пріоритетні завдання на наступне півріччя, а також інші важливі питання, що виникають у повсякденній діяльності працівників кримінально-виконавчої інспекції.

12
За відгуками начальників начальників міжрайонних (міських, міжміських, міськрайонних, міжрайонних, районних) відділів кримінально-виконавчої інспекції територіальних органів ДПтС України проведення таких заходів позитивно впливає на організацію діяльності кримінально-виконавчої інспекції, оскільки дозволяє отримати додаткові теоретичні та практичні знання, поділитися з колегами набутим досвідом виконання службових завдань.

Категорія: Новини Знам’янського міськрайонного відділу пробації | Переглядів: 1074 | Додав: Admin | Рейтинг: 4.0/1

Кировоград: новости и сайты