Середа, 01.05.2024, 23:35
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Червень » 14 » Психологічна робота з виїздом
13:31
Психологічна робота з виїздом
12
Днями, психолог Знам’янського районного відділу кримінально-виконавчої інспекції Наталія Лепеть прийняла участь у  виїзді до с. Гостинне, що на Знам’янщині, разом з  головним спеціалістом відділу соціальної роботи Знам’янського РЦ СССДМ Русланом Михайлецьким, керівником медико-психологічного центру для учасників АТО Олександрою Стаднік, інспектором відділу охорони здоров’я Дмитрівської сільської ради Людмилою Коваленко та директором Знам’янського міського спортивно-технічного клубу Товариства сприяння обороні України Володимиром Колебіденком.

За мету виїзду психолога поставлена робота з батьками неповнолітнього засудженого, який перебуває на обліку в кримінально-виконавчій інспекції.

В житті кожної дитини тато та мама відіграють важливу роль в становленні поняття добра та зла.  Але, на жаль, не всі батьки показують це на практиці, а тому на власному прикладі вкладають підростаючому поколінню зразок поведінки, якою вони порушують права інших громадян, і яку, аж ніяк не можна назвати втіленням добра. 

12
І так, з викривленою психікою, вони йдуть по життю завдаючи зла всьому живому.

Аби в подальшому не допустити ріст кількості таких осіб, психолог провела профілактичну бесіду з батьком одного з неповнолітніх, який вступив в конфлікт з законом щодо позитивного впливу в родині на своїх нащадків. 

Незважаючи на те, що Наталії Лепеть всі свої психологічні напрацювання зі спецконтингентом довелось розвивати з нуля, все  ж таки на даний час їй є чим похизуватись, й не тільки великим обсягом документації, а й  те, що підоблікові завжди поспішають до неї, знаючи, що з ними будуть проводити цікаві тренінги та заняття, що допомагають їм вірити в себе, долати життєві труднощі, не порушуючи закон, а також, позитивно впливати на оточуючих. 

Великим досягненням, слід й зазначити, що засуджені їй довіряють свою душу. 

А це,  мабуть, і є показник роботи психолога… 

Марина Марула, 
начальник Знам’янського РВ КВІ 



Категорія: Новини Знам’янського міськрайонного відділу пробації | Переглядів: 998 | Додав: Admin | Рейтинг: 3.7/3

Кировоград: новости и сайты