Четвер, 25.04.2024, 07:33
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Березень » 10 » Психологом Знам’янської кримінально-виконавчої інспекції проведено заняття з правоохоронними органами
08:33
Психологом Знам’янської кримінально-виконавчої інспекції проведено заняття з правоохоронними органами
12
Днями, в приміщенні Знам’янського ВП ГУНП України в Кіровоградській області, психологом Знам’янського РВ КВІ УДПтС України в Кіровоградській області Наталією Лепеть, працівникам кримінально-виконавчої інспекції та поліції проведено лекцію-бесіду на тему «Емоційне вигорання».

В теперішній час у  правоохоронній сфері працівники втрачають впевненість у стабільності свого соціального й матеріального становища, в гарантованості робочого місця, у зв’язку з цим загострюється конкуренція  за престижну й високооплачувану роботу. 

Як наслідок, зростає психічне та  емоційне напруження, яке пов'язане зі стресом на робочому місці, з'являється синдром емоційного вигорання, який являє собою стан емоційного, розумового виснаження, фізичного стомлення, що виникає в результаті хронічного стресу на роботі й трапляється  в усіх сферах діяльності, але в тих  що пов’язані  з ризиком для життя, а це працівники правоохоронних органів, системи виконання покарань, особливо.

12

Розвитку синдрому емоційного вигорання, передує період підвищеної активності, коли особа повністю поглинена роботою, відмовляється від потреб, з нею не пов'язаних, забуває про власні потреби, потім настає перша ознака - виснаження. 

Другою ознакою синдрому емоційного вигорання є особистісна відстороненість, а вже третьою ознакою є - відчуття втрати власної ефективності або падіння самооцінки в рамках вигорання, в результаті чого особи не бачать перспектив для своєї професійної діяльності, знижується задоволення роботою, втрачається віра у свої професійні можливості.

12

Більш ефективними співробітниками виявляються ті, хто має, з одного боку, високий рівень стресостійкості, а з іншого - займається будь-якою діяльністю,  відмінною від професійної: спорт, творчість, навчання тощо. У працівників, у яких не виявлено ознак синдрому вигорання, виявилися сформованими: позитивне ставлення до ризику і труднощів, відповідальність, оптимізм, висока самооцінка та  ініціативність.

Попри заклики правоохоронцям щодо саморозвитку та збільшення свого кругозору поза службою, є ще один не меш важливий заклик – заклик до всіх людей: поважайте діяльність правоохоронців, адже, ніхто, окрім нас та наших родин,  не знає якою ціною дається повсякденна робота  з  правопорушниками, злочинцями, неповнолітніми, які вступили в конфлікт з законом, засудженими особами та  контингентом, який має специфічну характеристику.

Перш за все ми повинні пам’ятати, що всі ми люди, а тому повинні поважати  один одного. 

Марина Марула,
начальник Знам’янського РВ КВІ









Категорія: Новини Знам’янського міськрайонного відділу пробації | Переглядів: 937 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0

Кировоград: новости и сайты