Середа, 03.07.2024, 04:24
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 77
Гостей: 77
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Головна » 2016 » Листопад » 11 » Знам’янські пенітенціарії та поліція зустрілись в рамках всеукраїнської акції «16 днів без насильства»
09:14
Знам’янські пенітенціарії та поліція зустрілись в рамках всеукраїнської акції «16 днів без насильства»
12
В приміщенні Знам’янського відділу поліції, правоохоронцями Знам’янщини, в рамках проведення всеукраїнської акції «16 днів без насильства» організовано  лекцію з психологічним  нахилом спрямовану на увагу осіб, які схильні до подібних правопорушень, та неодноразово притягувались до адміністративної відповідальності за їх вчинення.

Доповідачем лекції під назвою: «Недопущення  насильницьких проявів в своїй поведінці» виступив психолог кримінально-виконавчої інспекції Наталія Лепеть. 

Насильство в сім’ї – це будь-які   умисні  дії  фізичного, 
сексуального,  психологічного чи економічного спрямування  одного члена  сім'ї  по  відношенню  до  іншого члена сім'ї, якщо ці дії порушують конституційні права і свободи члена сім'ї як  людини  та громадянина  і наносять йому моральну шкоду,  шкоду його фізичному чи психічному здоров'ю.

Від такого правопорушення в Україні страждає не одна родина, й тим часом, коли  одні про це говорять та намагаються боротися можливо самостійно, а можливо за допомогою уповноважених органів,  інші замовчують, продовжуючи тихо страждати в своєму «пеклі». 

Найбільш стискає серце та тривожить душу, те, що   в такому явищі як насильство в сім’ї, та ще й коли воно має досить продовжуваний характер, беруть участь  діти, які в значній мірі є або об’єктами, або спостерігачами таких правопорушень. Страх, відчай та почуття безвиході в таких ситуаціях, мабуть, не передати словами людині, яка не пройшла цього.

Тому, в свою чергу,  спільними зусиллями правоохоронців та громадськості, а також іншими уповноваженими на  те органами, ми повинні зменшити кількість проявів насильства, та вчасно їх припиняти, тим самим  уберегти від страждань  дитячі серця.

Марина Марула, 
начальник Знам’янського РВ КВІ
Категорія: Новини Знам’янського міськрайонного відділу пробації | Переглядів: 965 | Додав: Admin | Рейтинг: 5.0/1

Кировоград: новости и сайты