П`ятниця, 29.03.2024, 00:14
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини


До уваги голів ОСББ!
 
12

У зв’язку із підвищенням тарифів на газ та опалення виникла нагальна потреба у скороченні енергоспоживання. Економія споживання енергоресурсів може бути забезпечена шляхом впровадження заходів з термомодернізації житлових будинків.

Відповідно до листа міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 03.03.2015 року № 7/9-2299, виконавчий комітет Знам’янської міської ради інформує: для впровадження заходів по економії споживання енергоресурсів у житловому фонді, є можливість запровадження механізму співфінансування проектів з енергозбереження та термомодернізації житлових будинків шляхом відшкодування місцевими бюджетами суми відсотків за банківськими кредитами, залученими ОСББ на здійснення термомодернізації будинків.

Це дозволить значно скоротити витрати населення на комунальні послуги, насамперед опалення, а також, в подальшому значно зменшити споживання енергоносіїв, що дозволить державі знизити витрати на їх придбання та витрати на надання субсидій на комунальні послуги.

За більш детальною інформацією, просимо звертатись до управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарств



Категорія: Новини | Додав: Admin (10.04.2015)
Переглядів: 753

Кировоград: новости и сайты