Середа, 24.04.2024, 13:28
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини

02 серпня поточного року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника міськфінуправління Г.В.Лихоти та за участю заступника начальника міськфінуправління О.М. Лепетко було проведено нараду з бухгалтерами закладів бюджетної сфери: апарату управління; освіти; культури; охорони здоров’я; соціальної сфери; управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства щодо обговорення ходу виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року, забезпечення підготовки проектів рішень сесій по уточненню міського бюджету та підготовці бюджетних установ та закладів до роботи в осінньо-зимовий період.
Новини | Переглядів: 537 | Додав: Moderator_1 | Дата: 07.08.2017

 
12
Враховуючи численні звернення мешканців міста, за ініціативи міського голови Крижановського І.Б. та під контролем заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруцького А.А. у Знам’янці в 2014 році були розпочаті роботи по ремонту тротуарів.

Вже завершено роботи по капітальному ремонт тротуару по вул. Жовтневій навпроти буд №20 та капітального ремонту тротуару по вул. Гагаріна від буд. №27 до буд №29.

 
12
В червні 2015 року за рахунок міського бюджету ФОП Задиракою М.М. було виконано роботи по ремонту тротуару по вул. Жовтневій (між житловими будинками №16 та №18). 

Ремонту цієї ділянки тротуару чекали мешканці прилеглих будинків і відвідувачі Знам’янської міської Державної нотаріальної контори. Роботи виконано на замовлення управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства (нач. Л.Лаптєва).

Новини | Переглядів: 687 | Додав: Admin | Дата: 16.06.2015

 
12
На замовлення управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства (нач. Л.Лаптєва) за кошти міського бюджету було виконано роботи по поточному ремонту вул. Привокзальної.
Також, вже розпочато роботи по об’єкту «Капітальний ремонт вул. Калініна від вул. Дмитрівська до пров. Халтуріна в м. Знам’янка Кіровоградська область».

Новини | Переглядів: 680 | Додав: Admin | Дата: 16.06.2015

 
12
Після профілактичної бесіди, проведеної головним спеціалістом з питань екології  та благоустрою В.Лобовим та вручених приписів власник шино монтажу по вул.. Фрунзе, Халтуріна перед Центральним ринком звільнив тротуар від будівельних матеріалів  


12
та працівники водоканалу Дніпро-Кіровоград закрили оглядові колодязі бетонними плитами по вул.. Гагаріна, 9.
Новини | Переглядів: 701 | Додав: Admin | Дата: 16.06.2015

 
12
Тривають роботи по ремонту житлового фонду міста. Так, з 01.05.2015 р. по 11.06.2015 р. КП «ЗЖЕК № 1» було виконано:

-косметичні ремонти у під’їздах житлових будинків № 51 по вул. Жовтневій (2 під’їзди) та № 30 по вул. Чайковського (1 під’їзд), а також розпочато роботи у будинку № 75 по вул. Фрунзе (1 під’їзд) на умовах співфінансування з мешканцями;

-ремонт трьох балконних плит у будинку № 30 по вул. Чайковського;

-ремонт покрівель з м’яких рулонних матеріалів у будинках № 1 по вул. Мусорського (4-й під’їзд) (площа 200 м.кв.) та у будинку № 12 по вул. Жовтневій (площа 277 м.кв.).

-ремонт внутрішньобудинкової системи електропостачання на умові співфінансування з мешканцями у будинку № 108 по вул. Калініна; 

До того ж, придбано матеріали для капітального ремонту насосної системи водопостачання для житлового будинку № 7 по вул. Трудовій. 

Роботи заплановано розпочати з 15.06.2015 року.

Новини | Переглядів: 691 | Додав: Admin | Дата: 12.06.2015

 
12
Управлінням МА та ЖКГ (нач. Лаптєва Л.) За ініціативи заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Заруького А.А., під патронатом міського голови Крижановського І.Б. та депутата міської ради Кадацького В.І. була проведена акція до Дня довкілля міста. 
 
12

З цього приводу працівниками та бажаючими інвалідами Знам’янського психоневрологічного інтернату (Харченко Н., Бойко С., Житкова М., Коханова Н., Пірог В., працівники Матвійчук Л.Л., Тимко Є.В., Разінков А.В.) була прибрана центральна клумба на привокзальній площі м. Знам’янки. 

Було висаджено понад 150 штук саджанців туї, саджанців квітів. Прибрано сміття, розроблена клумба, висаджені чорнобривці.

Новини | Переглядів: 671 | Додав: Admin | Дата: 04.06.2015

 
12
Для дозвілля та розвитку наймолодших знам’янчан за рахунок  коштів міського бюджету цієї весни розпочато роботи по придбанню та встановленню дитячих майданчиків на території нашого міста. 

На даний момент працівниками комунального підприємства  «Знам’янська житлово-експлуатаційна контора №1», за підтримки голови Знам’янської міської організації партії «Єдність» Савельєва І.М. тривають роботи по встановленню сучасного ігрового комплексу на території загальноосвітньої школи №3. 

Найближчим часом наймолодші жителі Привокзального мікрорайону  отримають чудову можливість відпочивати і розважатися  на  новому гральному майданчику, який складається з різноманітних ігрових елементів –-  комплексу «Замок», гойдалки-балансира, каруселі та гойдалки на металевих стійках.
На черзі встановлення дитячого майданчика в центральній частині міста.

Новини | Переглядів: 671 | Додав: Admin | Дата: 27.05.2015

 
12

У зв’язку із підвищенням тарифів на газ та опалення виникла нагальна потреба у скороченні енергоспоживання. Економія споживання енергоресурсів може бути забезпечена шляхом впровадження заходів з термомодернізації житлових будинків.

Відповідно до листа міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 03.03.2015 року № 7/9-2299, виконавчий комітет Знам’янської міської ради інформує: для впровадження заходів по економії споживання енергоресурсів у житловому фонді, є можливість запровадження механізму співфінансування проектів з енергозбереження та термомодернізації житлових будинків шляхом відшкодування місцевими бюджетами суми відсотків за банківськими кредитами, залученими ОСББ на здійснення термомодернізації будинків.

Це дозволить значно скоротити витрати населення на комунальні послуги, насамперед опалення, а також, в подальшому значно зменшити споживання енергоносіїв, що дозволить державі знизити витрати на їх придбання та витрати на надання субсидій на комунальні послуги.

За більш детальною інформацією, просимо звертатись до управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарств



Новини | Переглядів: 757 | Додав: Admin | Дата: 10.04.2015

12
За інформацією генерального директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград», Відповідно до листа ПАТ «Кіровоградобленерго» від 01.04.2015 року № 20185/12, 02.04.2015 року буде припинено електропостачання насосних станцій ОКВП «Дніпро-Кіровоград» в місті Світловодськ.

Підприємством ОКВП «Дніпро-Кіровоград» розроблено графік роботи водоводу з мінімальними режимами. Припинення водопостачання міста в цілому не передбачається, однак, у зв’язку  з роботою системи водопостачання на мінімальних режимах можлива часткова відсутність води в деяких районах міста (на деяких вулицях, на верхніх поверхах в багатоповерхових будинках).

Після відновлення електропостачання об’єктів ОКВП «Дніпро-Кіровоград» в м. Світловодськ, роботу системи водопостачання міста буде повернуто до роботи в звичайному режимі.

Просимо з порозумінням поставитись до можливої відсутності водопостачання в період ремонтних робіт на магістральних електромережах.




Новини | Переглядів: 710 | Додав: Admin | Дата: 02.04.2015

12
На сьогодні головний пріоритет держави при формуванні політики у сфері житлово-комунального господарства - це забезпечення споживачів якісними житлово-комунальними послугами. 
І як постійно зазначає Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України споживач має отримувати якісні житлово-комунальні послуги, які відповідають стандартам та нормам їх економічно обґрунтованої вартості та ефективного використання ресурсів», та те що основними споживачами послуг у сфері ЖКГ є власники багатоквартирних будинків, і саме вони мають стати реальними замовниками таких послуг та забезпечити контроль за станом будинку та якістю надання послуг. 
 «Власники багатоквартирних будинків повинні самостійно визначати спосіб управління будинком у вигляді ОСББ, Управителя або самоуправління. Також саме такі власники мають визначати порядок надання послуг, їх отримання та вартість. Кожен з мешканців повинен у підсумку розуміти, що за послугу він отримає, скільки вона коштує і чому».
Новини | Переглядів: 1052 | Додав: Admin | Дата: 01.04.2015

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-51

Кировоград: новости и сайты