Субота, 20.04.2024, 06:07
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини

12
1 вересня 2014 року ПП «Олександріяліфт» (нач. дільниці В. Каплун) виконано капітальний ремонт ліфта у третьому під’їзді багатоповерхового житлового будинку № 34 по вул. Луначарського вартістю 78 тис. грн., у результаті якого відновлено роботу ліфта.
Новини | Переглядів: 545 | Додав: Admin | Дата: 02.09.2014

12
На даний час тривають роботи по капітальному ремонту тротуару (укладання тротуарної плитки) по вул. Гагаріна (підрядник ТОВ «Рік-Знам’янка).
Новини | Переглядів: 518 | Додав: Admin | Дата: 02.09.2014

12
   08.07.2014 року КП «ЗЖЕК № 1» розпочато вивіз сміття із стихійного сміттєзвалища в парку ім. Шевченка поблизу ЗОШ № 1.
  Під час виконання робіт місцеві мешканці, незважаючи на задіяну техніку та попередження, продовжували вивозити різний непотріб навіть на вже прибрані ділянки.
Новини | Переглядів: 579 | Додав: Admin | Дата: 09.07.2014

 
12
12
12Спеціалістами комунального підприємства «Знам’янська ЖЕК №1» на умовах спів фінансування з мешканцями було завершено роботи по косметичному ремонту 4-го під’їзду житлового будинку №16 по вул. Жовтневій та продовжуються роботи по ремонту 3-го під’їзду.

 
Новини | Переглядів: 553 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2014

 
12
Знам’янською філією «Райавтодор» 13 червня виконано роботи
12по грейдеруванню дорожнього покриття вул. Миру, вул. Селянської, вул. Островського та частини вул. Осипенка.
Дорожнє покриття пров. Жуковського та вул. Дачної також було про грейдеровано, за підтримки депутата міської ради Постики С.М. - відсипано щебеневою сумішшю.

 
Новини | Переглядів: 568 | Додав: Admin | Дата: 14.06.2014

 
12
  Спеціалістами комунального підприємства «Знам’янська було виконано ремонт зовнішнього освітлення алеї по вулиці Привокзальній, а також відновлено освітлення по провулку Толстого та на подвір’ї багатоповерхівки Фрунзе,91. 
12ЖЕК №1» 
 
Новини | Переглядів: 537 | Додав: Admin | Дата: 11.06.2014

  12
Відбулося чергове засідання постійно діючої комісії з безпеки дорожнього руху під головуванням заступника міського голови Заруцького А,А.
У роботі комісії взяли участь: Лаптєва Любов Олександрівна – начальник УМА та ЖКГ Знам’янської міської ради, Московець Ігор Васильович – інспектор з ОДР Знам’янського відділення ДАІ по обслуговуванню Знам’янського району, Чернявський Олег Миколайович - головний інженер КП Знам’янська «ЖЕК№1», Мостовий Олександр Євгенович – головний спеціаліст відділу архітектури та містобудування управління МА та ЖКГ Знам’янської міської ради.

На засіданні було обговорено стан вулично-дорожньої мережі міста та проведення робіт з ремонту доріг.

Заруцький А.А та Лаптєва Л.О. надали інформацію про заплановані на 2014 рік роботи з поточного та капітального ремонту вулиць та доріг міста за рахунок державного, обласного та міського бюджету, а також про роботи, що вже виконуються за рахунок міського бюджету (грейдерування, засипка ям щебеневою сумішшю).

Управлінням МА та ЖКГ надані пропозиції до обласної робочої групи щодо розподілу субвенції з обласного бюджету та транспортного збору. На сьогоднішній день триває підготовка проекту розпорядження голови Кіровоградської ОДА, яким і буде затверджено розподіл субвенції з обласного бюджету.

За рахунок субвенції державному бюджеті на 2014 рік заплановано проведення ремонту дорожнього покриття вул. Глібка (з вул. Глібко до Матросова, 29,27, Глібко 28,32; частина вул. Глібка, від вул. Жовтневої до вул. Чайковського); вул. Жовтневої, Фрунзе, Привокзальна, вул. Тельмана.

В міському бюджеті на 2014 рік передбачено 80,0 тис.грн. на грейдерування та засипку ям.
20 березня поточного року КП «Знам’янська ЖЕК №1» було виконано тимчасову засипку щебенем ям дорожнього покриття вулиць Петровського, Фрунзе, Привокзальної, Рози Люксембург, Героїв Сталінграду.

Філією «Знам’янський райавтодор» було виконано роботи по грейдеруванню вулиці Партизанської від вул. Дмитрівської до вул. Коцюбинського. Силами комунального підприємства «Знам’янська ЖЕК №1» виконано роботи по відсипці щебеневою сумішшю дорожнього покриття вул. Партизанської, вул. Володарського, вул. Жовтневої.

06 травня 2014 року силами КП «ЗЖЕК № 1» було про грейдеровано ділянку вул. Партизанської від вул. Дмитрівської до вул. Коцюбинського, 08 травня 2014 року виконані роботи по відсипці дорожнього покриття вул. Партизанської щебеневою сумішшю від вул. Коцюбинського до вул. Павлова. На сьогоднішній день вирішується питання придбання щебеневої суміші для відсипки вулиці від вул. Павлова до вул. Свердлова. За настання сприятливих погодних умов роботи буде виконано.

Заруцький А.А. наполіг на необхідності поновлення ліній дорожньої розмітки та придбання необхідних дорожніх знаків.

За результатами роботи комісії КП «Знам’янська ЖЕК №1» та управлінню МА та ЖКГ були дані відповідні доручення.
Новини | Переглядів: 527 | Додав: Admin | Дата: 10.06.2014

  12
Все з часом старіє і зношується, а особливо дахи. М'яка руберойдна покрівля постійно піддається впливу зовнішнього середовища. Постійні перепади температур, сонячне світло, дощові води, навантаження снігового покрову, намерзання та відтаювання льоду,- все це погано впливає на довговічність експлуатації покрівлі. З часом вона старіє, дає тріщини.
Вода, яка попала між шари руберойду, нищить його, починаються здуття. І в результаті ми отримуємо: водяні сліди (потьоки), сирість, грибок, руйнування плит перекриття…

Завдяки якісно виконаному ремонту можна уникнути таких наслідків і продовжити експлуатаційний термін покрівлі на десятки років.

Працівниками КП «Знам’янська ЖЕК №1» виконано поточний ремонт покрівлі житлового будинку Чапаєва,6/8 над квартирами № 13 та № 36, включених до графіку згідно поданих заяв.
Новини | Переглядів: 558 | Додав: Admin | Дата: 06.06.2014

      12
Заступник міського голови Заруцький А.А. та начальник управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Лаптєва Л.О. зустрілися з головою квартального комітету вулиць Московської, Островського, Селянської Манько Н.А. по питанню грейдерування та засипки ям вулиці Селянської.

Мешканці вулиці з розумінням ставляться до скрутної фінансової ситуації та готові прийняти участь у співфінансуванні вищевказаних робіт. В ході зустрічі було досягнуто домовленості, що в червні місяці поточного року, за сприятливих погодних умов, роботи по грейдеруванню та відсипці ям будуть виконані КП «Знам’янська ЖЕК №1».

З метою визначення стану дорожнього покриття та обсягів необхідних робіт (грейдерування та засипка ям) було оглянуто вулиці Будьонного, Героїв Сталінграду та Миру.
Новини | Переглядів: 578 | Додав: Admin | Дата: 05.06.2014

      12
КП «Знам’янська ЖЕК №1» було виконано в квітні та травні 2014 р. роботи по поточному ремонту внутрішньобудинкових електрощитових та освітлення електромереж загального використання за адресами: Привокзальна,4; Фрунзе,85; Фрунзе,87; Фрунзе,83; Фрунзе,81; Фрунзе,79; Фрунзе,77; Фрунзе,75; Київська,32; Некрасова,1; Київська,22; Енергетиків,19.

В червні місяці поточного року, згідно графіку, будуть перевірені електрощитові за адресами: Фрунзе,91; Калініна,109; Калініна,109А; Калініна,104,106; Привокзальна,3; Привокзальна,18; Привокзальна,20; Привокзальна,22.

В травні місяці поточного року виконано роботи по заміні ламп розжарення вуличного освітлення не енергозберігаючі лампи на вулицях Назарова, Шмідта, Мира, Крупської, Енгельса, Херсонській, Тополиній, Осінній, Л.Українки, Кленовій. Виконання робіт забезпечить значну економію коштів на оплату електроенергії.



Новини | Переглядів: 638 | Додав: Admin | Дата: 05.06.2014

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-51

Кировоград: новости и сайты