Неділя, 01.09.2024, 00:23
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини бюджетної сфери


Нарада-консультація з керівниками та бухгалтерами відділів освіти та культури
 
12
В міськфінуправлінні за участю т.в.о. першого заступника міського голови - начальника міськфінуправління Іваськів Т.А., заступника начальника фінансового управління Лепетко О.М. було проведено нараду-консультацію з керівниками та бухгалтерами відділів освіти та культури. На нараді обговорювали стан забезпечення бюджетними призначеннями видатків на заробітну плату та енергоносії на 2015 рік з врахуванням ст..77 БКУ та ситуацію в зв’язку з ростом індексації, що веде до збільшення розрахункової потреби по заробітної плати з нарахуваннями.
Було надано доручення керівникам бюджетних установ здійснити уточнені розрахунки видатків по заробітній платі та енергоносіям на 2015 рік з урахуванням росту індексації та тарифів на 2015р.

На нараді були  запропоновані напрямки по зменшенню розрахункової потреби по заробітній платі а саме: зменшення стимулюючих виплат; оптимізація штатної чисельності. Крім того у разі перевиконання доходів по підсумках півріччя та дев’яти місяців буде додатково виділятися кошти на заробітну плату та енергоносії.

Також обговорювалось питання, щодо визначення та надання пропозицій по використанню коштів бюджету розвитку. Бюджетним установам було запропоновано першочергово спрямувати кошти на проекти, що призведуть до енергозбереження та економії бюджетних коштів.






 
Категорія: Новини бюджетної сфери | Додав: Admin (08.04.2015)
Переглядів: 448

Кировоград: новости и сайты