Субота, 27.07.2024, 14:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 43
Гостей: 43
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини бюджетної сфери


Нарада начальника міськфінуправління з працівниками бюджетних установ
    
12 В залі засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради начальником міського фінансового управління Іваськів Т.А. проведено нараду з керівниками та головними бухгалтерами бюджетних установ міста щодо питань обговорення колегії департаменту фінансів облдержадміністрації «про підсумки виконання місцевих бюджетів області за січень – липень 2013 року»,обговорення виконання міського бюджету за січень – вересень 2013 року, підготовки, планування відповідних видатків на 2014р. та підготовкb до складання бюджетних запитів.

За підсумками проведеної наради було вирішено :

1. Здійснювати контроль за цільовими та ефективним використанням бюджетних коштів.

2. В зв’язку з недостатніми бюджетними призначеннями по заробітній платі та оплаті за енергоносії головним бухгалтерам бюджетних установ здійснити поглиблений аналіз складових фонду заробітної плати та оплаті за енергоносії з метою визначення оптимальної потреби в коштах до кінця року та надати фінансовому управлінню уточнені розрахунки за 10 місяців 2013р.

3. Посилити контроль за станом споживання енергоносіїв у фізичних обсягах з метою недопущення їх необґрунтованого зростання та призначити відповідальних осіб за енергозбереження (інформацію надати в міськфінуправління) .

4. Для недопущення правопорушень головним бухгалтерам бюджетних установ перевірити : нарахування індексації, відпускних та матеріальної допомоги, лікарняних та інших обов’язкових виплат.

5. Здійснювати звірку планових показників головними розпорядниками та розпорядникам нижчого рівня бюджетних коштів з казначейством щомісячно .

6. Своєчасно надавати листи про переміщення до рішення сесії щодо внесення змін до міського бюджету.

7. В поданні щодо переміщення бюджетних коштів головні розпорядники повинні обов’язково зазначати раціональність проведеного переміщення та його обґрунтування.

8. Виконанувати  вимоги нормативних документів в період впровадження програмно – цільового методу (наказів, паспортів, звіт) бюджетними установами міста та їх своєчасне надання до міського фінансового управління при проведені змін.

9. Своєчасно складати обґрунтовані розрахунків до кошторису бюджетної установи та штатного розпису. (уточнені розрахунки до затвердженого бюджету були надані лише фінансовим управлінням)

10. Цільове використання бюджетних коштів у відповідності з затвердженими бюджетними асигнуваннями.

11. Дотримуватися термінів щодо надання звітності фінансовому управлінню.

12. За видатками, які здійснюються за рахунок цільового фонду «Благоустрій міста», бюджету розвитку, міського дорожнього фонду та фонду екології; забезпечити повне, цільове та ефективне використання бюджетних коштів в розрізі об’єктів та не допускати необґрунтованих залишків коштів на рахунках міського бюджету.

13. У зв’язку з невиконанням плану по доходам спеціального фонду міського бюджету, головним розпорядникам бюджетних коштів спрямувати кошти на першочергові видатки та до 1 грудня 2013 року надати пропозиції щодо зменшення планових асигнувань на кінець року пооб’єктно та в розрізі КФК із зазначенням фонду з якого вони фінансуються (дорожній, цільовий, екологія, бюджет розвитку).

14. Підготовка бюджетних запитів на 2014 рік, першочергове включення до них об’єктів, видатки які здійснювались у попередніх бюджетних періодах та за якими є проектно – кошторисна документація та здійснення яких є першочерговим та пріоритетним для галузі з урахуванням показників ефективності використання коштів згідно програмно – цільового методу бюджетування.
Категорія: Новини бюджетної сфери | Додав: Admin (15.10.2013)
Переглядів: 574

Кировоград: новости и сайты