П`ятниця, 29.03.2024, 17:04
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини бюджетної сфери


Проведено нараду з бухгалтерами закладів бюджетної сфери
12
02 серпня  поточного року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника міськфінуправління Г.В.Лихоти та за участю заступника начальника міськфінуправління О.М. Лепетко було проведено нараду  з бухгалтерами закладів бюджетної сфери: апарату управління; освіти; культури; охорони здоров’я; соціальної сфери; управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства щодо обговорення ходу виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року, забезпечення підготовки проектів рішень сесій по уточненню міського бюджету та підготовці бюджетних установ та закладів до роботи в осінньо-зимовий період.
  На початку наради заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальник міськфінуправління звернула увагу головних розпорядників на необхідності обов’язкового виконання норм бюджетного законодавства та оголосила питання для обговорення: 
1.Хід виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року.
2.Забезпечення підготовки проектів рішень сесій по уточненню міського бюджету.
3.Підготовка бюджетних установ та закладів до роботи в осінньо-зимовий період.
4. Забезпечення економного, раціонального використання коштів загального та спеціального фондів міського бюджету.
5.Забезпечення своєчасного використання бюджетних призначень на відповідні періоди. 
Заступник начальника фінансового управління виступила і наголосила про наступне.
       Відповідно до звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2017 року залишки асигнувань на вказаний період склали значну суму. Розпорядники бюджетних коштів повинні продовжувати максимально використовувати виділені бюджетні асигнування на відповідний період для більш результативного виконання своїх бюджетних програм.
Для забезпечення своєчасної підготовки проектів рішень сесій по уточненню міського бюджету головні розпорядники бюджетних коштів повинні не пізніше чотирьох робочих днів до закінчення терміну оприлюднення проектів рішень надавати листи до фінансового управління щодо внесення змін до видатків міського бюджету з обов’язковим обґрунтованим поясненням та уточненим розрахунком до кошторису.
Заступник начальника фінансового управління наголосила, якщо в установі вносяться зміни до річних бюджетних призначень або зміни в напрямках використання бюджетних коштів, розпорядники повинні обов’язково надавати уточнені розрахунки до кошторисів по загальному та спеціальному фондах.
Для своєчасного початку опалювального сезону головні розпорядники повинні на постійному контролі тримати хід проведення тендерних процедур по закупівлі вугілля та пілетів для бюджетних установ, а також своєчасно проводити планові навчання відповідальних за газо- та електрообладнання.
         На нараді заступником начальника міськфінуправління було наголошено про забезпечення всіма розпорядниками бюджетних коштів виконання рішення сесії міської ради від 16.12.2016р. №642 «Про використання системи електронних закупівель розпорядниками та одержувачами коштів міського бюджету у 2017 році», а також головні розпорядники, розпорядники нижчого рівня, одержувачі коштів міського бюджету при закупівлі товарів, робіт та послуг повинні проводити моніторинг цін на товари та послуги, які закуповуються без застосування електронної системи закупівлі «Prozorro» з метою економного витрачання коштів міського бюджету. Також головні розпорядники бюджетних коштів повинні забезпечити здійснення управління бюджетними коштами в межах встановлених бюджетних повноважень із забезпеченням ефективного, результативного, цільового та економного  їх використання, належної організації та координації роботи розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та одержувачів бюджетних коштів; 
На нараді було акцентовано увагу на забезпеченні своєчасного використання бюджетних призначень, зокрема:
-відповідно до направлених фінансовим управлінням листів щодо сум залишків невикористаних станом на 01.08.2017р. бюджетних призначень головні розпорядники повинні для їх використання своєчасно подавати в базу даних системи електронних закупівель «Prozorro» свої вимоги щодо необхідних технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі (відповідно до вимог ЗУ «Про публічні закупівлі» та рішення сесії міської ради від 16.12.2016р.  №642);
-кожному головному розпоряднику бюджетних коштів надати фінансовому управлінню обґрунтовані пропозиції щодо зміни помісячного розпису видатків міського бюджету для забезпечення виконання робіт по своїй установі. Дане питання буде вирішуватись відповідно до можливостей міського бюджету.

Категорія: Новини бюджетної сфери | Додав: Admin (02.08.2017)
Переглядів: 445

Кировоград: новости и сайты