Середа, 01.05.2024, 17:16
Вхід | Вихід | RSS
Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
Belarusian  English  Russian  Ukrainian 

Меню

Пошук

Погода та курс валют

Погода
Погода у Знам'янці

вологість:

тиск:

вітер:



Календар свят та подій

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Опитування

Статистика



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Інформаційний портал


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Відео про місто

Корисні посилання

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Новини


В січні місяці поточного року під час суттєвого зниження температури повітря відбулося перемерзання труб в підвальному приміщенні жит
     
12
В січні місяці поточного року під час суттєвого зниження температури повітря відбулося перемерзання труб в підвальному приміщенні житлового будинку №28 по вул. Глібка.

Мешканці міста та депутати міської ради поставили під сумнів якість робіт, проведених КП «Знам’янська ЖЕК №1» в будинку Глібка, 28 в рамках підготовки до осінньо-зимового періоду 2013-2014 року (в тому числі і робіт з утеплення труб та підвальних приміщень будинку).

При ліквідації аварійних ситуацій, які сталися в системі водопостачання будинку всі недоліки були усунені, про що свідчить фотофакт.
     
12
Однак, вже станом на 19 лютого 2014 року вхідні двері в підвальне приміщення І-го під’їзду житлового будинку Глібко,28 пошкоджені невідомими особами, що підтверджує знову фотофакт.

Тож, звертаємось до мешканців та просимо відповідально ставитись до роботи, яку проводять працівники КП «Знам’янська ЖЕК №1».
Категорія: Новини | Додав: Admin (26.02.2014)
Переглядів: 538

Кировоград: новости и сайты